Toon menu
Foto 1 bij Aparthotel Delden
Foto 2 bij Aparthotel Delden
Foto 3 bij Aparthotel Delden
Foto 4 bij Aparthotel Delden
Foto 5 bij Aparthotel Delden
Foto 6 bij Aparthotel Delden
Foto 7 bij Aparthotel Delden
Foto 8 bij Aparthotel Delden

Aparthotel Delden
Vergaderlocatie in Delden - Overijssel

Aparthotel Delden
Sportlaan 7
7491DG Delden

Telefoon
074 3777 666
Sterren
* * * *
Personen
5 - 150
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Voor zakelijke bijeenkomsten is het goed toeven in hotel Aparthotel Delden. Dit meest unieke conferentiehotel van Twente is voorzien van vergaderzalen van 5 tot 150 personen. Daarnaast heeft het hotel alle mogelijkheden om inpanning met ontspanning te combineren. Aparthotel Delden biedt vergaderarrangementen aan in economy en business. Wilt u cake bij ontvangst, vers fruit op de zaal, onbeperkt bronwater en frisdrank en een beamer in één van onze business-zalen, kies dan voor een business-arrangement.

Aparthotel Delden, de vergaderaccommodatie waar zoveel méér kan!
Aparthotel Delden is een unieke vergaderaccommodatie zoals er in Twente geen ander hotel is. Naast de modern ingerichte kamers en suites, een sfeervolle huisbar en een restaurant met goede reputatie, beschikt het hotel ook over zes vergaderzalen en vijf subzalen. Deze zijn voorzien van klimaatbeheersing, audiovisuele hulpmiddelen, gratis wireless internet, telefoon, fax- en kopieer- service. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze pc-corner met printer en kopieerapparatuur.

Meeting Break
Tijdens uw meeting een frisse neus halen en iedereen weer even op scherp zetten? Aparthotel Delden biedt een aantal unieke mogelijkheden voor een vergader-break. En dat allemaal in of direct aan het hotel. Wat denkt u van een golfclinic? U maakt op ontspannen wijze kennis met de verschillende slagen in de golfsport. Voor diegenen die reeds golfervaring hebben kunt u een t-time afspreken op onze eigen golfbaan.

Of even terug naar de tijden van Al Capone! Voor groepen vanaf 30 personen kunnen wij een casino avond organiseren. Gezellig samen pokeren, roulette of black jack spelen. Een indoor schutterij programma met diverse schietonderdelen behoort ook tot de mogelijkheden. Boogschieten, buksschieten, darts, laserschieten of tenniskanon, even een uurtje stoom afblazen. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Na gedane arbeid is het ook heerlijk ontspannen bij Aparthotel Delden
Heerlijk relaxen in ons uitgebreide saunacomplex, het zwembad of sportief bezig zijn op onze golfbaan, personal fitness studio, indoor tennisbanen en bowlingbanen. U ziet, Aparthotel Delden is een unieke vergaderaccommodatie en het hotel heeft vele mogelijkheden en faciliteiten onder 1 dak.

Bezoek de website