Toon menu
Foto 1 bij Science Centre Delft
Foto 2 bij Science Centre Delft
Foto 3 bij Science Centre Delft
Foto 4 bij Science Centre Delft
Foto 5 bij Science Centre Delft
Foto 6 bij Science Centre Delft
Foto 7 bij Science Centre Delft
Foto 8 bij Science Centre Delft
Foto 9 bij Science Centre Delft

Science Centre Delft
Vergaderlocatie in Delft - Zuid-Holland

Science Centre Delft
Mijnbouwstraat 120
2628RX Delft

Telefoon
015 278 5200
Personen
4 - 250
Zalen
4
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Science Centre Delft

Vergaderen in Delft

Unieke vergaderruimten met een historische allure!
De vroegere faculteit Mijnbouwkunde aan de Mijnbouwstraat in Delft is tegenwoordig het Science Centre Delft, onderdeel van de TU Delft. Een locatie waar jong en oud de wereld van wetenschap en techniek kunnen ontdekken. Tevens is er een mogelijkheid tot huren van een vergaderruimte genaamd de Mekelzalen. 

De Mekelzalen
De Mekelzalen zitten vol verwijzingen naar het verleden. Van de mijnbouwlampen die langs koperen leidingen aan het plafond hangen, foto’s van oude archiefkasten die in het behang zijn verwerkt, plafondpanelen met tekeningen van mineralen  tot aan de kristallen en mineralen die in de vensterbanken van de vele ramen zijn verwerkt.

De ruimte is opgedeeld in een grote en twee kleinere zalen, zodat er naast grote bijeenkomsten ook in kleinere groepen vergaderd kan worden. De volledige zaal biedt ruimte aan 250 personen. De mogelijkheden bestaan om tijdens uw event gebruik te maken van onze extra activiteiten of cateringservice.

Extra activiteiten
Combineer een reservering van de Mekelzalen met een van de aangeboden activiteiten.
- Science Centre Delft. Neem uw genodigden mee in de wereld van de wetenschap. Bekijk de verschillende testopstellingen van onderzoekers en studenten.
- Mineralogisch Museum. De educatieve collectie mineralen en ertsen is opengesteld voor publiek. Tijdens deze rondleiding worden bijzondere stukken toegelicht.
- Backstage Tour. Neem een uniek kijkje in de keuken van de TU Delft. Trakteer uw gezelschap op een University of Robotics tour waarbij men langs de verschillende faculteiten gaat.
- Workshop voor volwassenen. Niets is leuker dan techniek zelf te ontdekken. Combineer een brainstormsessie met een creatieve teambuilding activiteit.

Bereikbaarheid
Het Science Centre Delft ligt aan de rand van het historisch centrum Delft en is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer. Tevens is er naast het Science Centre een mogelijkheid tot gratis parkeren.

Onze virtuele tour
http://bit.ly/2rg9zxl

Bezoek de website