Toon menu
Foto 1 bij Golden Tulip - Hotel Central
Foto 2 bij Golden Tulip - Hotel Central
Foto 3 bij Golden Tulip - Hotel Central
Foto 4 bij Golden Tulip - Hotel Central

Golden Tulip - Hotel Central
Vergaderlocatie in Den Bosch - Noord-Brabant

Golden Tulip - Hotel Central
Burgemeester Loeffplein 98
5211RX Den Bosch

Telefoon
073 6926 935
Sterren
* * * *
Personen
10 - 500
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Golden Tulip Hotel Central heeft 12 zalen, bijna allen met daglicht en airconditioning. De conferentiezalen voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en trainingen, bevinden zich allen op de begane grond. De maximale capaciteit in de grootste zaal is 280 personen in theater opstelling of 380 personen voor een receptie. Deze zaal is ook uitstekend bruikbaar voor een feestelijke bijeenkomst. st zaal-, en kamerfaciliteiten bieden wij u persoonlijke begeleiding. Dit zorgt ervoor dat uw bijeenkomst op alle fronten slaagt.

Wat dacht u van de sfeervolle Gotische gewelvenkelder "De Hoofdwacht"? Uitermate geschikt voor uw diner, feest, of receptie. Tevens beschikken wij over prachtige multifunctionele zalen die uiterst geschikt zijn voor een receptie of een diner. De zalen zijn voorzien van sfeerverlichting en audiovisuele apparatuur. Graag adviseren wij u over de capaciteit en de diverse mogelijkheden van de ruimtes.

Regelmatig wordt u geconfronteerd met de vraag wie de organisatie en invulling van het personeelsfeest, jubileum, zakelijk uitstapje, incentive op zich neemt. Mogelijk heeft u daar geen tijd voor. Om een feestcommissie bijeen te roepen gaat soms door alle drukte te ver. Golden Tulip Hotel Central bespreekt graag met u de vele mogelijkheden voor het organiseren van een feest, diner en/of receptie. Uw wensen worden opgenomen in een offerte, geheel op maat.

Bezoek de website