Toon menu
Foto 1 bij Hotel Groep Texel
Foto 2 bij Hotel Groep Texel
Foto 3 bij Hotel Groep Texel
Foto 4 bij Hotel Groep Texel
Foto 5 bij Hotel Groep Texel

Hotel Groep Texel
Vergaderlocatie in Den Burg - Noord-Holland

Hotel Groep Texel
Groeneplaats 14
1791CC Den Burg - Texel

Telefoon
0222 - 327 222
Sterren
* * * *
Personen
10 - 500
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Hotel Groep Texel bestaat uit twee klassehotels op Texel. Elke levensgenieter, eilandliefhebber of gast uit de zakelijke hoek voelt er zich thuis.

Hotel Greenside:

Greenside is een intiem viersterrenhotel met een ongekende eilandsfeer. De rust en ruimte, typerend voor de ‘parel van de Wadden’, vertalen zich ook in de ambiance van het hotel. Vanaf het hotel loopt u in 5 minuten naar zee. Voor het bedrijfsleven verzorgen wij seminars, vergaderingen en trainingen. Een smaakvolle lunch of diner en een ontspannend verblijf in Greenside complementeren uw bedrijfsevenement op Texel. In samenwerking met sportieve en culturele partners organiseert Greenside volledige (dag)programma’s op maat. Onze zalen vormen bovendien de perfecte entourage voor familiediners, bruiloften en andere feesten of partijen. De kamers bieden een zee aan ruimte en zijn stijlvol en modern ingericht. In de afgescheiden zithoek is het heerlijk ontspannen. Luxe vindt u in de vorm van een minibar, draadloos internet, ligbad, aparte douche en privé balkon of terras. 

Hotel de Lindeboom:

De Lindeboom is een driesterrenhotel in hartje Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent. Het pand uit 1891 combineert een authentieke sfeer met moderne faciliteiten. De Lindeboom biedt de perfecte entourage voor een zakelijk event op Texel. De zalen zijn optimaal toegerust voor seminars, vergadersessies of bedrijfsfeesten. We informeren u graag over de mogelijkheden. De Lindeboom heeft 3 zalen beschikbaar voor zakelijke meetings, diners en feesten en partijen. Elke zaal kent zijn eigen stijl en sfeer, van klassiek tot modern. Er zijn arrangementen voor groepen van 10 tot 500 personen. Dankzij de combinatie van hotel, zalen en twee restaurants onder één dak, zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Geef uw wensen aan ons door en wij bieden u graag een programma op maat.

Bezoek de website