Toon menu
Foto 1 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 2 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 3 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 4 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 5 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 6 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 7 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve
Foto 8 bij Hotel Ernst Sillem Hoeve

Hotel Ernst Sillem Hoeve
Vergaderlocatie in Den Dolder - Utrecht

Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 10b
3734MH Den Dolder

Telefoon
0356668541
Personen
4 - 175
Zalen
20
Kaart
Tonen

Bezoek de website

4 Vergaderhamers
Gelegen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug en goed bereikbaar via de A1, A27 en A28 is de Ernst Sillem Hoeve bij uitstek de locatie voor een bijeenkomst in midden Nederland. Met 20 moderne zalen, 86 comfortkamers, 2 bars, een restaurant, diverse ontspanningsfaciliteiten en 7 hectare park voor outdoor activiteiten kunnen wij bijeenkomsten verzorgen van 4 tot 175 personen. Wij zijn een erkend congresbedrijf en geclassificeerd met 4 vergaderhamers.  

MVO en Gouden Green Key
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verweven met de geschiedenis van de Ernst Sillem Hoeve. De winst gaat naar jeugd- en jongerenwerk uitgevoerd door de YMCA, die enig aandeelhouder is van de Ernst Sillem Hoeve. Door uw bijeenkomsten bij ons te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk. Daarnaast speelt duurzaam ondernemen een centrale rol binnen onze organisatie. Wij zijn in het bezit van de Gouden Green Key, hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen van het milieukeurmerk en behoren wij tot de top van de gekeurde bedrijven in Nederland.  

Persoonlijk en verrassend
Wanneer u bij ons te gast bent zult u zich snel thuis voelen. Wij hebben een flexibele instelling en zelfs op het laatste moment kan er nog van alles geregeld worden. De Ernst Sillem Hoeve bestaat al meer dan 85 jaar maar blijft volop in beweging. Jaarlijks worden er renovaties uitgevoerd en momenteel zijn we bezig met het upgraden van onze zalen. Wij blijven vernieuwen om zo onze gasten te verrassen! Wij heten u graag van harte welkom en een professionele staf met persoonlijke aandacht staat klaar om van uw bijeenkomst een succes te maken!

Bezoek de website