Toon menu
Foto 1 bij Babylon Den Haag
Foto 2 bij Babylon Den Haag
Foto 3 bij Babylon Den Haag
Foto 4 bij Babylon Den Haag
Foto 5 bij Babylon Den Haag
Foto 6 bij Babylon Den Haag
Foto 7 bij Babylon Den Haag
Foto 8 bij Babylon Den Haag
Foto 9 bij Babylon Den Haag

Babylon Den Haag
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Babylon Den Haag
Anna van Buerenplein 29
2595DA Den Haag

Telefoon
070 205 1200
Personen
5 - 500
Zalen
12
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Congreszalen en vergaderruimtes Den Haag
A City In A City! Of het nu gaat om executive werkplek, een Mediterrane lunch of een bijeenkomst van 500 personen, bij New Babylon kan dit allemaal op één locatie. Wij voorzien onze gasten in hun behoeften en staan voor een hoog serviceniveau, onze missie: Onze gasten ontzorgen!

Bij New Babylon kunt u uw evenement laten plaatsvinden op uw eigen wijze doormiddel van onze flexibiliteit in de breedste zin van het woord. Onze 12 vergaderruimten en congreszalen bevinden zich op de tweede en derde verdieping in het Meeting Center en zijn compleet ingericht en voorzien van nieuwe media en WiFi. Door de unieke setting biedt het tegelijkertijd exclusiviteit.

New Babylon Meeting Center is geclassificeerd met 5 vergaderhamers, door de Nederlandse Vergader- en Congresclassificatie, het equivalent van sterren voor de meeting center wereld. Een gemiddelde score van 9 is gegeven voor onder andere catering, interieur en service.

Board Rooms
New Babylon Meeting Center is dé locatie voor (in)formele bijeenkomsten. Zij beschikt over twee Board rooms die uitermate geschikt zijn voor kort zakelijk overleg of een formele presentatie. De Board room op de 3e verdieping biedt plaats aan een 12-tal gasten, op de 2e verdieping kunt u met maximaal 16 personen terecht.

Bezoek de website