Toon menu
Foto 1 bij Beachclub Barbarossa
Foto 2 bij Beachclub Barbarossa
Foto 3 bij Beachclub Barbarossa
Foto 4 bij Beachclub Barbarossa
Foto 5 bij Beachclub Barbarossa
Foto 6 bij Beachclub Barbarossa
Foto 7 bij Beachclub Barbarossa

Beachclub Barbarossa
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Beachclub Barbarossa
Zwarte Pad 61
2586JL Scheveningen

Telefoon
070 322 0389
Personen
20 - 1500
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Barbarossa is een unieke locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Het uitzicht op zee met ons lichte en frisse interieur is een inspirerende omgeving. Wij organiseren graag uw vergadering, teambuilding- of personeelsuitje met een volledig verzorgd programma, natuurlijk in combinatie met een lunch of diner. Tot de mogelijkheden behoort een walking dinner bij ondergaande zon, een laagdrempelige BBQ met collega’s, een zomerse netwerkborrel of een spetterend bedrijfsfeest.

Barbarossa is verdeeld in verschillende ruimtes en terrassen met uitzicht op zee. Barbarossa kan een formeel zittend diner hosten voor 20-150 personen. Tevens organiseren we voor u een buffet, walking dinner/borrel/feest vanaf 25 personen. De totale capaciteit is circa 1500 gasten. Doordat wij de mogelijkheid bieden om een gedeelte van het terras te overkappen kan een evenement altijd plaats vinden.

Barbarossa serveert een breed scala aan gerechten op basis van onze moderne interpretatie van de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken. Onze koks hebben jarenlange ervaring en kunnen daardoor kwaliteit en consistentie waarborgen.

Bezoek de website