Toon menu
Foto 1 bij Carlton Ambassador
Foto 2 bij Carlton Ambassador
Foto 3 bij Carlton Ambassador
Foto 4 bij Carlton Ambassador
Foto 5 bij Carlton Ambassador
Foto 6 bij Carlton Ambassador
Foto 7 bij Carlton Ambassador

Carlton Ambassador
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Carlton Ambassador
Sophialaan 2
2514JP Den Haag

Telefoon
070 363 0363
Personen
10 - 350
Zalen
3
Kaart
Tonen
Contact
Annerie Meijering

Bezoek de website

Welkom in het Carlton Ambassador! Dit viersterren boutique hotel is gelegen aan de statige Sophialaan in het centrum van Den Haag. Het hotel beschikt over 3 elegante zalen van elk 100 m2. De rijk gedecoreerde ruimtes zijn geschikt voor zowel vergaderingen, presentaties en conferenties als voor informele bijeenkomsten waaronder recepties of diners. De ruimtes zijn allen gelegen op de begane grond, zijn voorzien van natuurlijk daglicht en air conditioning. In het gehele hotel maakt u kosteloos gebruik van premium WiFi.

Verder biedt het hotel 88 kamers, welke van alle moderne gemakken en comfort zijn voorzien en met oog voor detail in een Hollandse of Engelse stijl zijn ingericht. Op de eerste etage van het hotel bevinden zich 20 Signature Rooms die de boutique stijl van het hotel optimaal benadrukken en helemaal zijn ingericht op een luxueus en uiterst comfortabel verblijf. Vanzelfsprekend beschikt het Carlton Ambassador over een restaurant met aangrenzend terras en een gezellige bar.

Door de boetiekstijl van het hotel, de persoonlijke en betrokken service en uitstekende faciliteiten is het hotel geschikt voor diverse bijeenkomsten, evenementen en diners. Met name gezelschappen tot 60 personen kunnen fantastisch in het Carlton Ambassador terecht!

Bezoek de website