Toon menu
Foto 1 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Foto 2 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Foto 3 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Foto 4 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Foto 5 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Foto 6 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Foto 7 bij Crowne Plaza Den Haag-Promenade

Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Crowne Plaza Den Haag-Promenade
Van Stolkweg 1
2585JL Den Haag

Telefoon
070 352 5161
Personen
2 - 1200
Zalen
9
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Crowne Plaza Den Haag-Promenade is gelegen tussen het strand van Scheveningen en het centrum van koninklijk Den Haag. Het hotel beschikt over 178 kamers in diverse kamertypes. Het naastgelegen Van Stolkpark zorgt voor een relaxte sfeer rondom ons hotel. In Den Haag voor zaken? U wandelt in 8 minuten naar het World Forum Convention Center. 

Ons meertalige receptiepersoneel staat klaar om u te begeleiden naar uw vergaderingen of banketten voor maximaal 1200 personen in onze prachtige conferentiezalen. Tevens kunt u hier informatie verkrijgen over Den Haag met zijn uitstekende musea en galerieën. Tram 1 stopt voor het hotel en brengt je binnen no-time naar de gewenste bestemming. Vanaf het hotel is het 40 minuten rijden naar Schiphol Amsterdam Airport en 30 minuten naar Rotterdam The Hague Airport. U kunt de auto parkeren op onze parkeerplaats.

Bij Brasserie Brut start u de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast is het dé plek voor een lekkere kop koffie of cocktail, lichte lunch of diner waar de chef-koks nieuwe en innovatieve gerechten maken passend bij het seizoen. De Crowne Meetings Director staat voor u klaar voor succesvolle evenementen in het Crowne Plaza Den Haag – Promenade. Wij zullen zorgen voor alle details. In de Promenade Healthclub & Spa dat zich in het hotel bevindt, kunt u ontspannen in de sauna, genieten van een massage, trainen in het fitnesscentrum of een duik nemen in het zwembad. 

Bezoek de website