Toon menu
Foto 1 bij De Uithof
Foto 2 bij De Uithof
Foto 3 bij De Uithof
Foto 4 bij De Uithof
Foto 5 bij De Uithof
Foto 6 bij De Uithof
Foto 7 bij De Uithof
Foto 8 bij De Uithof
Foto 9 bij De Uithof
Foto 10 bij De Uithof

De Uithof
Congrescentrum in Den Haag - Zuid-Holland

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544NL Den Haag

Telefoon
070 309 9649
Personen
5 - 500
Zalen
5
Kaart
Tonen
Contact
Linda Scheepmaker
Socials
Instagram

Bezoek de website

Gelegen in natuurgebied De Uithof biedt Sporttainment Center De Uithof faciliteiten voor uiteenlopende bijeenkomsten aan. De Uithof beschikt over maar liefst vijf vergaderzalen die oplopen in grootte en ieder een uniek uitzicht hebben op de 400-meter ijsbaan en/of de ijshockeyhal. Vergaderingen zijn al mogelijk vanaf vijf personen tot wel 500 personen. De bijeenkomst kun je combineren met horeca-aanbod en sportieve activiteiten. Samen ontwikkelen we een op maat gemaakte bijeenkomst.

Op maat gemaakte bijeenkomsten

Al onze zalen zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals een flipover, beamer en toebehoren. Er zijn standaard vergaderpakketten, maar jouw bijeenkomst en/of uitje kunnen we op maat maken met het horeca aanbod en de sportieve activiteiten (zoals o.a. Curling en Karten). Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij De Uithof? Vraag dan vrijblijvend een rondleiding aan. Ons team helpt je graag om de bijeenkomst te realiseren die je voor ogen hebt.

Bereikbaarheid

De Uithof is uitstekend bereikbaar. Pal voor de ingang van De Uithof ligt een groot parkeerterrein waar bezoekers gratis kunnen parkeren. Middels buslijn 25 en RanstadRail 4 is De Uithof ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Sportief arrangement

De Uithof is dé plek om een bijeenkomst te combineren met een sportief arrangement. Met onder andere een sneeuwbaan, schaatsbaan, kartbaan, lasergame-arena en klimwand is onze locatie uniek in zijn soort. Vele gasten combineren een bijeenkomst met een (teambuildings)activiteit tussendoor of aan het einde van de dag. Naast de activiteiten beschikt De Uithof over diverse sfeervolle cafés om de bijeenkomst compleet te maken!

Gouden Green Key

Als je zoekt naar een locatie waar duurzaamheid hoog in het vaandels staat, ben je bij De Uithof aan het juiste adres. De Uithof heeft de afgelopen jaren namelijk flinke stappen gezet in de verduurzaming van het Sporttainment Center. Met onder andere de 8150 zonnepanelen op het dak en het gebruik van de restwarmte die van de machinekamer komt, heeft De Uithof in 2018 de Green Key Gold mogen ontvangen.

Contacteer Linda Scheepmaker: sales@deuithof.nl en 070-3099649

Bezoek de website