Toon menu
Foto 1 bij Diligentia
Foto 2 bij Diligentia
Foto 3 bij Diligentia
Foto 4 bij Diligentia
Foto 5 bij Diligentia
Foto 6 bij Diligentia
Foto 7 bij Diligentia
Foto 8 bij Diligentia

Diligentia
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Diligentia
Lange Voorhout 5
2514EA Den Haag

Telefoon
070 361 0553
Personen
2 - 500
Zalen
4
Kaart
Tonen
Contact
Stephanie Roomeijer
Socials
Instagram

Bezoek de website

Diligentia: hét Haagse podium voor cabaret en muziek en bovendien een unieke locatie voor bijeenkomsten voorstellingen en evenementen. Gevestigd in een monumentaal pand aan het prachtige Lange Voorhout in het centrum van Den Haag.

De klassieke Theaterzaal is een van de mooiste en meest bijzondere zalen van Nederland. Er is een prachtige akoestiek en er zijn ‘slechts’ 14 brede rijen waardoor iedereen dichtbij het podium zit. Vanaf elke stoel een garantie op goed zicht.  De moderne foyers bieden doorgang naar de Theaterzaal en lenen zich uitstekend voor een ontvangst van uw gasten. Het centrale Atrium is overdag verlicht via het glazen plafond.

Op technisch gebied zijn wij van alle gemakken voorzien waardoor iedere voorstelling, presentatie of bijeenkomst met behulp van onze ervaren technici geheel naar wens kan worden uitgevoerd. De organisatorische ondersteuning en culinaire invulling van ontvangst, lunch en borrel worden, naar aanleiding van uw wensen, geheel door ons verzorgd. Kortom, we hebben alles in huis om van uw evenement iets speciaals maken. Het ervaren team denkt graag met u mee en maakt geheel vrijblijvend een passend voorstel op maat.


Bezoek de website