Toon menu
Foto 1 bij DownUnderBeach
Foto 2 bij DownUnderBeach
Foto 3 bij DownUnderBeach
Foto 4 bij DownUnderBeach
Foto 5 bij DownUnderBeach
Foto 6 bij DownUnderBeach

DownUnderBeach
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

DownUnderBeach
Zwarte Pad 1
2586ZZ Scheveningen

Telefoon
070 412 6310
Personen
6 - 70
Zalen
1
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Feesten aan zee op het strand van Scheveningen

Een zomerborrel met vrienden, een bijzonder jubileum of dan toch écht je 40e verjaardag….niks is een leuker dan een feestje met al je vrienden, familie of collega’s op ‘t strand!

Een uitgebreide BBQ, een feestje met bubbels op ons terras, strandactiviteiten voor de kinderen of misschien willen jullie het terras laten overdekken. De mogelijkheden zijn eindeloos en jullie borrel, diner of feest kan altijd doorgaan, wat de weersvoorspellingen ook zijn. Jullie kunnen gebruik maken van onze arrangementen, maar wensen op maat zijn zeker ook bespreekbaar. Voor bijzondere dieetwensen (vegetariërs, halal, allergieën etc) hebben wij een passend alternatief. Niks is onmogelijk, we denken graag met jullie mee!

Privacy

Wij beschikken we ook over een aparte ruimte met privé bar en volledige privacy, exclusief te reserveren voor feesten, borrels, private dining en andere besloten aangelegenheden. Deze ruimte kan volledig naar wens worden ingericht en heeft een capaciteit van ca 35 zitplaatsen (vergaderopstelling) of voor borrels en feesten van circa 50 tot 70 personen. Aangrenzend aan deze privéruimte kunnen we ook een deel van ons terras exclusief voor jullie reserveren.

Capaciteit

Wat de weersvoorspellingen ook zijn, jullie feest of partij kan altijd doorgaan. Bij slecht weer overdekken we ons zuiderterras.

Muziek

Bij een feestje hoort muziek! Jullie mogen zelf een DJ of live band meenemen, maar wij kunnen hier ook een rol in spelen. Een DJ is vooraf altijd welkom om onze locatie te bezichtigen. Een podium, microfoon of geluidsinstallatie op het strand, wij regelen het voor jullie. Ook handig om te weten; alle spullen van de band of DJ kunnen tot ons terras vervoerd worden.

Bezoek de website