Toon menu
Foto 1 bij Film Atelier Den Haag
Foto 2 bij Film Atelier Den Haag
Foto 3 bij Film Atelier Den Haag
Foto 4 bij Film Atelier Den Haag
Foto 5 bij Film Atelier Den Haag
Foto 6 bij Film Atelier Den Haag
Foto 7 bij Film Atelier Den Haag
Foto 8 bij Film Atelier Den Haag
Foto 9 bij Film Atelier Den Haag

Film Atelier Den Haag
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Film Atelier Den Haag
Herenstraat 8 -8d
2511EA Den Haag

Telefoon
070 - 780 1657
Personen
2 - 14
Zalen
2
Kaart
Tonen
Contact
Elisa Mutsaers

Bezoek de website

Kleinschalige vergaderlocatie Den Haag
Zoekt u een ruimte voor een vergadering, teamdag, workshop of training buiten uw gebruikelijke kantooromgeving voor maximaal 14 personen? Die niet luxe maar wel sfeervol, informeel, functioneel en gezellig is? Anders dan anders en bovendien goed bereikbaar is door een centrale ligging? Dan zou Film Atelier Den Haag de locatie kunnen zijn die u zoekt.

Film Atelier Den Haag biedt twee vergaderplekken in het centrum van Den Haag: op Herenstraat nummer 8D staat een grote ronde tafel voor maximaal 8 personen en aan dezelfde straat op nummer 8 biedt een oude, lange houten tafel plek aan maximaal 14 mensen. Beide locaties liggen midden in het centrum van Den Haag, vlak achter het Plein en Binnenhof en op loopafstand van Centraal Station.

Het Film Atelier beschikt in een oud pakhuisje op nummer 8D, verscholen achter de straat, over een intieme, informele maar ook functionele ruimte om te vergaderen, die, wanneer niet in gebruik door het Film Atelier voor workshops of lezingen, ook te huur is voor kleine gezelschappen. Hetzelfde geldt voor een tweede ruimte gevestigd in een oud winkelpandje op nummer 8, dat echter direct aan de straat is gelegen.

Sfeer
Alle werkzaamheden in het Film Atelier hebben te maken met film en geschiedenis. De ruimtes waar vergaderd kan worden, ademen dan ook een sfeer van film en historie, en zijn tegelijkertijd rustig en inspirerend. De ruimte met de ronde tafel is wat huiselijker van sfeer, de locatie met de lange tafel heeft een wat zakelijker toon. Wanneer u met twee groepen zou willen vergaderen is het ook mogelijk om zowel nummer 8 als 8D tegelijk te huren. Beide locaties zijn achterom via een steeg met elkaar verbonden.

Huisgemaakte lunch of diner
Indien gewenst kunnen natuurlijk afspraken worden gemaakt over het serveren van een huisgemaakte lunch of avondeten aan de vergadertafel. Tot 8 personen kan ook in de keuken met gietijzeren fornuis in het oude pakhuisje ontbeten, geluncht of gedineerd worden. Die keuken grenst aan een bescheiden stadstuin die wordt bewoond door de konijnen Maxima en Arie. Een aanrader zijn de lekkere taartjes die bij de Wiener Konditorei om de hoek besteld kunnen worden, maar het Filmatelier serveert desgewenst ook zelfgemaakte snackjes, zowel zoet als hartig. 

Het is ook mogelijk om de dag goed te beginnen met een ontbijtvergadering in het Filmatelier; boven aan de ronde vergadertafel of beneden in de keuken. Natuurlijk met koffie/thee/water/flipover/etc, maar indien gewenst ook met een ontbijt met zelfgebakken brood / diverse soorten beleg / homemade granola / yoghurt / kwark / fruit / sap. Daarnaast kan het Filmatelier ook in de avonduren of in het weekend worden gehuurd.

Elisa Mutsaers, de eigenaar van het Film Atelier, heet u bij aankomst natuurlijk altijd van harte welkom, maar kan desgewenst ook een korte introductie houden door iets over haar werkzaamheden in het Film Atelier te vertellen.

Aanwezige faciliteiten 

 • ronde vergadertafel voor maximaal 8 personen
 • rechthoekige houten tafel voor maximaal 14 personen
 • huur is altijd inclusief koffie/thee/water/iets lekkers
 • extra losse stoelen op beide locaties en een zitje op nummer 8
 • flip-over met papier en stiften
 • beamer
 • draadloze internetverbinding
 • pantry, toilet, kapstok
 • gezellige keuken met houten tafel voor 8 personen grenzend aan bescheiden formaat stadstuin
 • het Filmatelier kan ook in de avonduren of in het weekend worden gehuurd
 • huur van beide locaties kan indien gewenst ook gecombineerd worden

Bezoek de website