Toon menu
Foto 1 bij Fokker Terminal
Foto 2 bij Fokker Terminal
Foto 3 bij Fokker Terminal
Foto 4 bij Fokker Terminal
Foto 5 bij Fokker Terminal
Foto 6 bij Fokker Terminal
Foto 7 bij Fokker Terminal
Foto 8 bij Fokker Terminal
Foto 9 bij Fokker Terminal
Foto 10 bij Fokker Terminal
Foto 11 bij Fokker Terminal
Foto 12 bij Fokker Terminal
Foto 13 bij Fokker Terminal
Foto 14 bij Fokker Terminal
Foto 15 bij Fokker Terminal
Foto 16 bij Fokker Terminal
Foto 17 bij Fokker Terminal
Foto 18 bij Fokker Terminal
Foto 19 bij Fokker Terminal
Foto 20 bij Fokker Terminal

Fokker Terminal
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516BB Den Haag

Telefoon
070 262 9066
Personen
150 - 1000
Zalen
19
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Fokker Terminal – Congreslocatie Den Haag met veel mogelijkheden

De Fokker Terminal is geen alledaagse congreslocatie. Congressen vinden plaats in een inspirerende oude vliegtuighangar waarin alle denkbare settings mogelijk zijn. De Fokker Terminal beschikt over 18 subzalen die allemaal rondom de Hangar zijn gesitueerd.

Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek is herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. De locatie is door de ligging nabij de A4, A12 en A13 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 eigen parkeerplaatsen. Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge vliegtuighangar van 30 meter breed en 65 meter lang.

Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Aan de achterzijde bevinden zich de 7 meter hoge hangardeuren, die zorgen voor een stoer industrieel decor. Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000 m² is de hangar flexibel in te delen.

De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 200 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Door een innovatief systeem van verplaatsbare gordijnen en technische faciliteiten wordt elke setting snel en makkelijk op maat gemaakt. De subruimtes zijn ideaal als breakout rooms voor workshops en variëren in capaciteit van 40 tot 250 personen.

Bezoek de website