Toon menu
Foto 1 bij Het Paleis Hotel
Foto 2 bij Het Paleis Hotel
Foto 3 bij Het Paleis Hotel
Foto 4 bij Het Paleis Hotel

Het Paleis Hotel
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Het Paleis Hotel
Molenstraat 26
2513BL Den Haag

Telefoon
070 362 4621
Sterren
* * * *
Personen
2 - 25
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De zeer luxueus ingerichte en exclusieve hotellobby van het Paleis Hotel is uitstekend geschikt voor uw meeting tot 10 personen. Gelegen in het historische Hofkwartier bij Paleis Noordeinde. In de afsluitbare stijlvolle priv├ę boardroom kunt u in alle rust en discretie vergaderen. Voorzien van airconditioning en WIFI internet. Tevens de mogelijkheid voor kleine lunches. Exclusieve bijeenkomsten, party's en borrels tot 25 personen.

Zeer gunstig gelegen, midden in het centrum van Den Haag. Voor een dagdeel naar keuze (ochtend of middag) is de exclusieve vergaderlobby voor u en uw team gereserveerd.  Koffie en thee staan voor u klaar en wanneer u in de ochtend vergadert wordt er een luxe sandwichlunch (incl. softdrinks) voor u klaargemaakt. Kiest u voor de middagmeeting, dan worden er tijdens de meeting luxe snacks geserveerd.

De ideale locatie in het centrum van Den Haag voor een korte maar krachtige meeting! Aan het einde van een hopelijk nuttige dag kunt u nog even napraten onder het genot van een glas wijn en luxe snacks!

Bezoek de website