Toon menu
Foto 1 bij Koken-op-maat
Foto 2 bij Koken-op-maat
Foto 3 bij Koken-op-maat
Foto 4 bij Koken-op-maat
Foto 5 bij Koken-op-maat

Koken-op-maat
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Koken-op-maat
Prinsegracht 40
2512GA Den Haag

Telefoon
06 4399 6010
Personen
10 - 50
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen
Koken-op-maat verhuurt zalen voor vergaderingen, trainingen, hei-dagen of seminars. In onze sfeervol ingerichte vergaderzaal kunnen in alle rust de beste beslissingen genomen worden. Er is genoeg ruimte voor 20 personen. Natuurlijk kunt u na de vergadering de zaken nog eens luchtig doornemen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kunt u samen koken in een leuke workshop. Informeer naar onze prijzen.

Lunch/diner
Heeft u geen zin om te koken maar wilt u lekker culinair verwend worden, geen probleem, dat doen wij graag voor u. Koken-op-maat verzorgt voor u uitgebreide brunch en diner arrangementen. Gezellig dineren met vrienden, familie, zakenrelaties etc. kan in een sfeervolle ambiance. Speciaal hiervoor hebben wij een dinerkamer ingericht waarin u aan een mooi gedekte tafel in alle rust kan genieten van een fantastische maaltijd.

Workshops
Samen koken en samen eten: een fantastische activiteit voor een groep! Onder leiding van een zeer ervaren kok èn zeer ervaren docent leert u de fijne kneepjes van het koksvak. Koken-op-maat verzorgt workshops zoals u dat wilt: Maatwerk is het sleutelwoord!

Bezoek de website