Toon menu
Madurodam_avond
Foto 2 bij Madurodam Events
Foto 3 bij Madurodam Events
Foto 4 bij Madurodam Events
Foto 5 bij Madurodam Events
Foto 6 bij Madurodam Events

Madurodam Events
Congrescentrum in Den Haag - Zuid-Holland

Madurodam Events
George Maduroplein 1
2584RZ Den Haag

Telefoon
070 416 2419
Personen
20 - 1200
Zalen
7
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Madurodam Events

Madurodam Events
Op zoek naar een bijzondere locatie? Bij Madurodam Events is het mogelijk om een evenement te organiseren in moderne zalen met uitzicht over heel Nederland. Van 20 tot 1200 personen, van bedrijfsfeest tot congres, wij bieden altijd een uniek evenement op maat. 

 

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van Madurodam is uitstekend. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de snelweg en Madurodam beschikt over 450 parkeerplaatsen. De tram stopt voor de deur en is binnen tien minuten bij station Den Haag Centraal of Hollands Spoor.

 
Capaciteit en sfeer

Madurodam is een unieke locatie waar, door de aanwezige thema’s in het park, altijd een link met uw evenement te maken is. De 7 moderne zalen bieden ruimte voor 20 tot 1200 personen. Met professionele verlichting en aankleding geven we uw bijeenkomst een passende uitstraling.

 

MVO

De netto-opbrengsten van Madurodam gaan via Stichting Madurodam Kinderfonds naar goede doelen voor kinderen en jongeren, waardoor het ook nog eens maatschappelijk verantwoord is om uw bijeenkomst bij Madurodam te organiseren.

 

Culinair

Van petit-fours tot borrelhapjes, van walking dinner tot uitgeserveerd viergangendiner of een aangeklede receptie, onze chef-kok bereidt het met zijn team met veel passie.

 

Kortom bij Madurodam zijn alle ingrediënten aanwezig voor een geslaagde bijeenkomst. Heel Nederland staat klaar voor uw organisatie!


Bezoek de website