Toon menu
Foto 1 bij Paviljoen de Witte
Foto 2 bij Paviljoen de Witte
Foto 3 bij Paviljoen de Witte
Foto 4 bij Paviljoen de Witte
Foto 5 bij Paviljoen de Witte
Foto 6 bij Paviljoen de Witte
Foto 7 bij Paviljoen de Witte
Foto 8 bij Paviljoen de Witte
Foto 9 bij Paviljoen de Witte
Foto 10 bij Paviljoen de Witte

Paviljoen de Witte
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Paviljoen de Witte
Pellenaerstraat 4
2586EK Scheveningen

Telefoon
070 240 0234
Personen
5 - 300
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Paviljoen de Witte

De parel van Scheveningen, een unieke locatie met een rijke historie. Paviljoen de Witte is gebouwd in 1826 in opdracht van Koning Willem I. In 1827 schonk hij dit tempelachtige buitenhuis als verjaardagscadeau aan zijn lieftallige echtgenote Koningin Frederica Louise Wilhelmina.

Paviljoen de Witte heeft een prachtige ligging, boven op de duinen van Scheveningen. Het beschikt over een stijlvolle architectuur met koninklijke allure. Via de hoofdentree betreedt u de algemene Hal met marmeren vloer. Vanuit hier loopt u de Zeezaal in met uitzicht op het mooiste terras van Scheveningen. Deze zaal is onder meer geschikt voor een bijeenkomst, borrel, diner of feestavond. Aan beide zijdes bevinden zich twee subzalen van gelijke grootte, welke prima dienen als ruimte voor een break-out sessie.

Op de benedenverdieping zijn in het voorjaar van 2014 twee luxe vergaderzalen toegevoegd. Deze zijn via een aparte ingang beneden te bereiken. De Mesdagzaal is ingericht als “boardroom” met een grote ovale tafel en luxe stoelen. De Witte zaal is geheel naar wens in te richten. Deze ruimtes zijn apart te reserveren tegen aantrekkelijke prijs, of kunnen worden geboekt in combinatie met de bovenverdieping. Via de Mesdagzaal is er een interne deur richting de gipsotheek van Museum Beelden aan Zee, voor bijvoorbeeld een creatieve workshop na afloop van een dag vergaderen.

De locatie is van september t/m mei 7 dagen per week beschikbaar voor bijeenkomsten op maat. In de maanden juni, juli en augustus kan het Paviljoen afgehuurd worden in de weekenden. Paviljoen de Witte is goed bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer en heeft 35 privé-parkeerplaatsen.

Bezoek de website