Toon menu
Foto 1 bij Regus Den Haag Equinox
Foto 2 bij Regus Den Haag Equinox
Foto 3 bij Regus Den Haag Equinox

Regus Den Haag Equinox
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Regus Den Haag Equinox
Jan Pieterszoon Coenstraat 7
2595WP Den Haag

Telefoon
020 491 9225
Personen
3 - 80
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Onze goed bereikbare locatie Den Haag Equinox ligt in een prachtig futuristisch gebouw met ronde muren, naast de belangrijkste oprit naar de A12. Het ligt in het Beatrixkwartier, een vooraanstaande commerciële wijk met vele overheidsgebouwen om de hoek. Op het bedrijventerrein en in de omliggende omgeving vind u verschillende opslagbedrijven en het hoofdkantoor van grote logistieke, telecom-, IT-, verzekerings- en olie- en energiebedrijven.

In deze locatie bieden wij 3 zalen aan voor vergaderingen, trainingen en video conferenties voor zowel kleine als grote groepen van 3 tot 80 personen. De vergaderruimtes liggen naast het Randstad-treinstation met de nieuwe treinverbinding tussen Rotterdam en Zoetermeer. Het center ligt ook goed ten opzichte van uitstekende stadswinkels en andere voorzieningen, en voor de klanten gelden voorkeurstarieven voor een aantal in de buurt gelegen hotels.

De locatie is per openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kunt u in de parkeergarage onder het gebouw, tegen betaling. Voor vragen betreffende deze locatie m.b.t. beschikbaarheid of een afspraak voor een rondleiding kunt u contact opnemen met onze Nederlandse reserveringsafdeling op 020 491 9225.

Bezoek de website