Toon menu
Foto 1 bij Solbeach Scheveningen
Foto 2 bij Solbeach Scheveningen
Foto 3 bij Solbeach Scheveningen
Foto 4 bij Solbeach Scheveningen
Foto 5 bij Solbeach Scheveningen

Solbeach Scheveningen
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Solbeach Scheveningen
Strandweg 22
2586JP Scheveningen

Telefoon
062 129 5538
Personen
4 - 80
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen, trainen of presenteren aan zee
Voor een vergadering, training of een presentatie heb je allereerst privacy, rust en ruimte nodig. Wil je daarnaast ook graag een bijzondere locatie en lekker eten? Kom dan naar strandtent Solbeach in Scheveningen.

Vergaderen wordt een belevenis, overdekt op de sfeervolle veranda met uitzicht op zee, of binnen in de exclusieve vergaderruimte. Tussendoor kun je even helemaal uitwaaien op het strand. En natuurlijk verzorgen we een prachtige lunch, diner of barbecue met superverse ingrediënten.

Vergaderen in je eigen strandtent

Solbeach heeft twee, door terrassen geschakelde paviljoens. Voor optimale privacy kun je ook je eigen paviljoen en terras als vergaderlocatie reserveren.

Heb je speciale faciliteiten nodig voor je vergadering, training of presentatie?

Laat het ons weten en het komt in orde. Ook goed om te weten: strandtent Solbeach is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Ontspanning en inspiratie
Wanneer je graag een ontspannend en creatief tintje aan een zakelijke bijeenkomst wilt geven, kies dan voor één van onze activiteiten. Lekker sporten aan de kust bijvoorbeeld. Zelf tapas maken. Of een workshop Afrikaanse percussie. Succes verzekerd!

Bezoek de website