Toon menu
Foto 1 bij Spaces Rode Olifant
Foto 2 bij Spaces Rode Olifant
Foto 3 bij Spaces Rode Olifant
Foto 4 bij Spaces Rode Olifant
Foto 5 bij Spaces Rode Olifant
Foto 6 bij Spaces Rode Olifant
Foto 7 bij Spaces Rode Olifant
Foto 8 bij Spaces Rode Olifant
Foto 9 bij Spaces Rode Olifant
Foto 10 bij Spaces Rode Olifant
Foto 11 bij Spaces Rode Olifant

Spaces Rode Olifant
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Spaces Rode Olifant
Zuid Hollandlaan 7
2596AL Den Haag

Telefoon
070 2400 800
Personen
4 - 550
Zalen
12
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Spaces Rode Olifant

Spaces Den Haag vergaderen in een pand waar het bruist van de idee├źn en ontwikkelingen. Een representatieve ruimte boeken voor een vergadering, presentatie of ander evenement? Spaces Business Club biedt vergaderruimtes op toplocaties voor groepen van 2 tot 120 personen.

In de Spaces Business Club kunt u tegen aantrekkelijke tarieven terecht in volledig uitgeruste vergaderruimtes, allemaal ruim, rustig gelegen en met veel daglicht. Net als de kantoren en sociale ruimtes van Spaces zijn de meeting rooms smaakvol en inspirerend ingericht. Ook voor evenementen, bedrijfsborrels of diners kunt u tot 550 personen bij Spaces terecht. Sfeer en stijl zijn betaalbaar bij Spaces.

Alle audiovisuele middelen die u nodig heeft om van uw bijeenkomst een succes te maken zijn aanwezig in de meetingrooms, zoals Wifi en een beamer of LCD-scherm.

Spaces biedt tegen redelijke tarieven ook vele faciliteiten en services aan. Met eigen parkeergelegenheid, reprodiensten, koeriersdiensten en een shop voor office supplies heeft u alles bij de hand. Bovendien heeft Spaces een eigen cateraar die verse, gezonde producten verwerkt tot smakelijke gerechten, zodat u met nieuwe energie verder kunt met uw bijeenkomst.

Bezoek de website