Toon menu
Foto 1 bij Zuiderstrandtheater
Foto 2 bij Zuiderstrandtheater
Foto 3 bij Zuiderstrandtheater
Foto 4 bij Zuiderstrandtheater
Foto 5 bij Zuiderstrandtheater
Foto 6 bij Zuiderstrandtheater
Foto 7 bij Zuiderstrandtheater
Foto 8 bij Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater
Vergaderlocatie in Den Haag - Zuid-Holland

Zuiderstrandtheater
Kranenburgweg 211
2583ER Scheveningen

Telefoon
070 8800 349
Personen
50 - 1000
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Congreslocatie Scheveningen
Het Zuiderstrandtheater is uitstekend geschikt voor uw congres, productintroductie, vergadering of feestavond. Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.007 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en meer dan 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa 1.750 gasten. Alle foyers beschikken bovendien over veel daglicht en uitzicht op de haven, de duinen of de zee!

Ook geschikt voor kleinere groepen
Door slechts één of meerdere foyers en/of het podium te gebruiken is het theater ook geschikt voor bijeenkomsten met kleinere aantallen. Zo kunnen we de theaterzaal (optisch) verkleinen en ontstaat er een sfeervolle zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.

Full service
Indien gewenst ondersteunen de eventmanagers van het theater u bij de organisatie van een congres of evenement. Het theater werkt samen met een aantal geselecteerde partners op het gebied van catering, decor en aankleding. Daar wordt een keuze uit gemaakt die het beste aansluit bij het evenement.

Uw eigen vertrouwde partners
Het Zuiderstrandtheater werkt zonder exclusieve afspraken. Dit maakt het voor u, onder voorwaarden, extra aantrekkelijk om uw event bij ons te organiseren, met uw eigen, vertrouwde partners.

Bezoek de website