Toon menu
Foto 1 bij Auberge de Hilver
Foto 2 bij Auberge de Hilver
Foto 3 bij Auberge de Hilver
Foto 4 bij Auberge de Hilver

Auberge de Hilver
Vergaderlocatie in Diessen - Noord-Brabant

Auberge de Hilver
Westelbeersedijk 6
5087TK Hilvarenbeek

Telefoon
013 504 3051
Personen
2 - 80
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Wees welkom in het mooiste deel van Brabant, het Land van de Hilver!   
Omringd door prachtige natuurgebieden en gezellige Brabantse kerkdorpjes, tussen Tilburg en Eindhoven, vlakbij de Efteling en de Beekse Bergen staat hier sinds maart 2008 Auberge De Hilver. Een klein en uiterste comfortabel hotel met een veelzijdig aanbod aan mogelijkheden. 20 ruime ****hotelkamers, 3 vergaderzalen, een intieme bar en een sfeervol restaurant staan tot uw beschikking. Maar ook een verwarmd buitenzwembad, een speeltuin, een sportveldje en een midgetgolfbaan. 

Onze zalen

Auberge De Hilver beschikt over 3 sfeervolle zalen voor uw zakelijke bijeenkomst. In alle zalen geldt dat er standaard een minibar aanwezig is en een beamer met scherm en dat er gratis gebruik kan worden gemaakt van draadloos internet.

Extra ruimtes

Naast deze zalen bieden we nog enkele ruimtes die u kunt betrekken bij uw bijeenkomst t.w. het café, het overdekt terras, ruime terrassen buiten, de aperitiefbar en het restaurant.

Recreatievilla's
Bent u met een klein gezelschap dan is vergaderen in een comfortabele recreatiewoning ook een optie. De vakantievilla's van het naastgelegen villaparkje zijn geschikt voor 2 tot 10 personen.

Exclusiviteit
Door de kleinschaligheid van Auberge De Hilver heeft u vaak de exclusieve beschikking over het hotel of deelt u het complex met slechts een klein aantal andere gasten.

Auberge De Hilver ligt tussen Tilburg en Eindhoven. Makkelijk bereikbaar vanaf de A58. Scherpe vergadertarieven. Gratis snel internet en gratis parkeren. Een uniek aanbod teambuildingactivteiten.


Bezoek de website