Toon menu
Foto 1 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 2 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 3 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 4 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 5 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 6 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 7 bij Jachthuis Beukenrode
Foto 8 bij Jachthuis Beukenrode

Jachthuis Beukenrode
Vergaderlocatie in Doorn - Utrecht

Jachthuis Beukenrode
Beukenrodelaan 2
3941ZP Doorn

Telefoon
0343 47 3220
Personen
2 - 80
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderen
Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode is landelijk gelegen op de Utrechtse Heuvelrug in de nabijheid van Doorn. Door het historische karakter van het Jachthuis en de rustige ligging is het een uitstekende en inspirerende vergaderlocatie. Het Jachthuis heeft diverse zalen in verschillende grote voorzien van alle moderne gemakken. De ene vergadering is de andere niet. Ook als u een interactieve vergadering wilt organiseren kan Jachthuis Beukenrode aan uw wensen voldoen. Jachthuis Beukenrode biedt diverse zakelijke arrangementen aan. Uiteraard zijn specifieke wensen ook in deze arrangementen te verwerken. Ook een offerte op maat passen binnen de mogelijkheden.

Zalen
Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode heeft 6 verschillende vergader- en presentatiezalen. Voor groepen van 2 tot 80 personen hebben we een passende ruimte. Door de authentieke en huiselijke uitstraling van zowel het exterieur als het interieur en de rustgevende bosrijke omgeving, is het Jachthuis op Landgoed Beukenrode een inspirerende vergaderlocatie. Alle dagdeelarrangementen bestaan uit zaalhuur, ontvangst in de lounge met koffie, thee en een lekkernij en een koffiearrangement op zaal.

Arrangementen

Een arrangement op maat – volledig aangepast aan uw eigen wensen en behoeften – is uiteraard ook mogelijk. Het doel van uw bijeenkomst bepaalt mede welke zaal & zaalopstelling u nodig heeft. Het team van Jachthuis Beukenrode helpt u graag bij het bespreken van de mogelijkheden. Inmiddels hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de mogelijkheid een ruimte te huren met aanvullende catering op maat. U kunt dan al vanaf € 75,= per dagdeel een ruimte huren en rekent uw consumpties af op basis van nacalculatie (contant of, zoals u gewend bent, op rekening). We bespreken de mogelijkheden graag met u om een voor u zo gunstig mogelijke variant te kiezen.

Activiteiten
Voor ontspannende en educatieve in- en outdoor activiteiten kunt u bij Landgoed Beukenrode uitstekend terecht. Jachthuis Beukenrode werkt samen met diverse op het landgoed gevestigde partijen die gespecialiseerd zijn in in- en outdooractiviteiten. Zodoende is het mogelijk om een op maat gemaakt bedrijfsuitje, relatiedag of evenement compleet te maken in combinatie met de diensten van het Jachthuis.

Naast de dag(deel)arrangementen, heeft u ook de keuze speciale “vergaderbreaks” te boeken, met als doel uw collegae of gasten een welkome pauze aan te bieden. Hieronder vindt u een aantal ideeën:

-  Acting Out

-  Centipede

-  Mipapo

-  Outing Holland

-  Dutch Hunting Falcons

-  Improvement Trainingen

Bezoek de website