Toon menu
Foto 1 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 2 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 3 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 4 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 5 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 6 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 7 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 8 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 9 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 10 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 11 bij Landgoed Zonheuvel
Foto 12 bij Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel
Vergaderlocatie in Doorn - Utrecht

Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941EP Doorn

Telefoon
034 347 3500
Personen
5 - 500
Zalen
35
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Landgoed Zonheuvel

U zoekt een vergaderlocatie in Midden Nederland met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid? Dan is Landgoed Zonheuvel de beste en meest duurzame keus! In het Paviljoen gebouw van Landgoed Zonheuvel treft u een restaurant, hotel, bar, riant terras, vvv informatiepunt en meerdere vergaderzalen aan waaronder onze congreszaal. Onze congreszaal is geschikt voor gezelschappen van 50 tot 500 personen en is voorzien van een speciale regieruimte voor licht-, geluid en projectieapparatuur, en een aparte foyer voor de ontvangst, lunch en borrel.

Het historische Kasteel Maarten Maartenshuis biedt 8 vergaderzalen waaronder 3 stijlzalen. In het kasteel vinden ook kasteeldiners plaats, recepties en feesten. In het Koetshuis vindt u acht zalen, waar u kunt vergaderen. Tevens kunt u hier gebruik maken van diverse kleinere subruimtes. In 2017 is het Openluchttheater, met plek voor 200 personen, herontdekt en gerenoveerd.

Voor vergaderen onafhankelijk van het hotel of de andere gebouwen, raden wij u het gebruik aan van het midden in het bos gelegen Lodge. Al geruime tijd zijn wij bezig om de milieudruk van onze onderneming te verminderen. Op het gebied van CO2 uitstoot voeren een tweesporenbeleid. Onze CO2 uitstoot proberen wij zoveel mogelijk te reduceren door bewustwording en concrete maatregelen. Vanaf Station Driebergen-Zeist zijn wij bereikbaar met een shutllebus op biogas.

Bezoek de website