Toon menu
Foto 1 bij Stayokay Dordrecht
Foto 2 bij Stayokay Dordrecht
Foto 3 bij Stayokay Dordrecht
Foto 4 bij Stayokay Dordrecht
Foto 5 bij Stayokay Dordrecht

Stayokay Dordrecht
Vergaderlocatie in Dordrecht - Zuid-Holland

Stayokay Dordrecht
Baanhoekweg 25
3313LA Dordrecht

Telefoon
078 621 2167
Personen
2 - 60
Kaart
Tonen
Contact
Marco en Rianne
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Stayokay Dordrecht

Stayokay Dordrecht ligt op een verrassend mooie plek in Nederland. Namelijk Dordrecht ligt aan de Hollandse Biesbosch en beschikt over een bar en een terras aan het water waar je een prachtig uitzicht hebt op de natuur. Aangezien de boog niet altijd gespannen kan staan, kun je een vergadering combineren met bijvoorbeeld een kanotocht, een rondvaart of een wandeling in de omgeving.

Organiseer bij ons je vergadering, workshop of teamuitje, dan scoor je geheid punten bij je collega´s. De relaxte en persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat iedereen snel op zijn gemak is. We hebben 4 mooie goed uitgeruste zalen voor grote en kleine groepen. De prachtige omgeving leent zich uitstekend om je vergadering of brainstorm te onderbreken met een actieve of ontspannen activiteit.

We bieden diverse vergaderarrangementen aan, maar ook maatwerk is geen probleem. Wij zijn erg flexibel en denken graag mee met jouw wensen! Stayokay Dordrecht is centraal gelegen, onder de rook van Rotterdam, dicht bij de snelweg (A15, A16 en N3) en biedt volop gratis parkeerplaatsen.

Bezoek de website