Toon menu
Foto 1 bij Van der Valk Hotel Drachten
Foto 2 bij Van der Valk Hotel Drachten
Foto 3 bij Van der Valk Hotel Drachten
Foto 4 bij Van der Valk Hotel Drachten
Foto 5 bij Van der Valk Hotel Drachten

Van der Valk Hotel Drachten
Congrescentrum in Drachten - Friesland

Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4
9202PD Drachten

Telefoon
0512 586 307
Sterren
* * * *
Personen
2 - 240
Zalen
10
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Tweets van Van der Valk Hotel Drachten

Hotel Drachten is door de centrale ligging in het noorden van het land bij uitstek geschikt als ontmoetingsplaats voor uw bijeenkomsten. Voor een kort of lang verblijf maar ook ter afsluiting van een feest of een zakelijke bijeenkomst, bieden de hotelkamers van Van der Valk Hotel Drachten u alle comfort.


Van der Valk Hotel Drachten is gespecialiseerd in zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Het is de perfecte locatie voor het organiseren van vergaderingen, trainingen, seminars, feesten, bruiloften, (familie)diners, recepties en condoleances. De 10 multifunctionele zalen zijn allen voorzien van zeer moderne faciliteiten, waaronder diverse professionele audiovisuele middelen, wifi en airconditioning. 


De zalen zijn stijlvol ingericht; met oog voor comfort en detail. Van der Valk Hotel Drachten beschikt naast diverse multifunctionele zalen ook over 4 luxe boardrooms voor kleine gezelschappen tot 12 personen. De hotelaccommodatie bestaat uit 90 kamers, waaronder 2 appartementen, 1 suite, 2 mindervalide kamers en 2 kamers die met elkaar verbonden zijn door middel van een tussendeur. Als gast van Van der Valk Hotel Drachten kunt u gratis gebruik maken van de zeer ruime parkeergelegenheid. 


Naast een bijzonder vormgegeven sfeervol à la carte restaurant biedt Van der Valk Hotel Drachten u ook een gezellige brasserie, bar en buffetruimte. Bij mooi weer kunt u op het terras heerlijk van het zonnetje genieten.


Bezoek de website