Toon menu
Foto 1 bij Groot Kruivestein
Foto 2 bij Groot Kruivestein
Foto 3 bij Groot Kruivestein
Foto 4 bij Groot Kruivestein
Foto 5 bij Groot Kruivestein
Foto 6 bij Groot Kruivestein
Foto 7 bij Groot Kruivestein
Foto 8 bij Groot Kruivestein
Foto 9 bij Groot Kruivestein
Foto 10 bij Groot Kruivestein

Groot Kruivestein
Vergaderlocatie in Driebergen - Utrecht

Groot Kruivestein
Gooyerdijk 211
3972MH Driebergen - Rijssenburg

Telefoon
06 5479 6585
Personen
5 - 110
Zalen
3
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Groot Kruivestein is een monumentale boerderij op landgoed Sterkenburg, gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Het is een boerderij met allure, met twee unieke bijgebouwen (Atelier en Bakhuis) en een volledig gerenoveerd achterhuis (de Deel). Het erf met deze opstallen is omgeven door uitgestrekte grasvelden, boomgaarden en een prachtig natuurgebied van 30 ha met wandelmogelijkheden. In de wijde omtrek is geen rustiger plek te vinden voor uw zakelijke bijeenkomsten. Groot Kruivestein is gelegen vlakbij Utrecht en is uitstekend bereikbaar vanaf de A12. In overleg is er een pendel van en naar station Driebergen-Zeist.

Het Atelier is een voormalige jongveeschuur, welke op smaakvolle wijze is verbouwd en ingericht tot vergaderruimte op het prachtige landgoed. Er staat een lange vergadertafel voor 10 tot 20 personen, maar elke opstelling is mogelijk. Bovendien zijn er op de bovenverdieping twee extra kamers, waar in kleine groepen kan worden gewerkt. Het Atelier heeft een eigen terras met uitzicht op het achterliggende natuurgebied.

Het Bakhuis is vergaderlocatie in een monumentaal bijgebouw met een zithoek met houtkachel en een grote vergadertafel. De grote openslaande deuren geven toegang tot het terras met uitzicht op de notenboomgaard en achterliggend natuurgebied van het landgoed. Het Bakhuis is ideaal voor brainstormen, trainingen en heisessies en biedt ruimte aan maximaal 14 personen.

Op de Deel stonden vroeger de koeien en paarden, maar nu is het  een prachtige vergaderruimte voor groepen tot 80 personen. De Deel straalt door inrichting, kleurtoepassing en bijzondere lichtinval een grote mate van rust uit. De opstelling is flexibel: vergadertafel(s), kring, zithoek met houtkachel voor kleinere groepen en theateropstelling voor grote groepen. Veel bedrijven uit het hele land keren regelmatig terug als vaste gast.

Bezoek de website