Toon menu
Foto 1 bij D'n Bogerd
Foto 2 bij D'n Bogerd
Foto 3 bij D'n Bogerd
Foto 4 bij D'n Bogerd
Foto 5 bij D'n Bogerd
Foto 6 bij D'n Bogerd

D'n Bogerd
Vergaderlocatie in Druten - Gelderland

D'n Bogerd
Van Heemstraweg 53
6651KH Druten

Telefoon
00487 517 127
Personen
10 - 400
Zalen
6
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Cultureel Centrum d’n Bogerd heeft de beschikking over vier soorten zalen namelijk: de theaterzaal, een multifunctionele zaal, de foyer en verschillende vergaderzalen. Hieronder treft u meer informatie aan.

Theaterzaal

De theaterzaal van D’n Bogerd heeft een capaciteit van 250 personen. De zaal is voorzien van een inklapbare, oplopende tribune met comfortabele stoelen. Zonder tribune kunnen we een zaalopstelling met zitplaatsen creëren voor 400 personen. Hierbij is de theaterzaal ook geschikt voor uiteenlopende evenementen, zoals een bedrijfsfeest met live band of dj, een beurs of een galadiner.

Multifunctionele zaal
Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit van 200 personen en wordt gebruikt voor congres- en cateringdoeleinden. De ruimte wordt vaak geboekt samen met de foyer en is uitermate geschikt voor een beursvloer.

Foyer
Deze prachtige, lichte, open ruimte is geschikt om uw gasten te ontvangen. Ook kan hier de dag afgesloten worden met een borrel. De ruimte dient tevens als cateringruimte. Vergaderzalen (Kersenzaal, Appelzaal, Pruimenzaal, Perzikzaal, Morellenzaal en de Perenzaal).

D’n Bogerd beschikt over zes verschillende vergaderzalen. Deze zijn geschikt voor groepen van 2 tot 70 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, demonstraties of rondetafelgesprekken.

Praktische informatie:

- Gratis gebruik van WiFi-netwerk
- Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid
- Goede aansluiting met het openbaar vervoer

Flexwerken

Steeds meer mensen ervaren de voordelen van flexwerken. U kunt werken waar en wanneer u wilt, zonder files of vast kantoor en mét vrijheid en flexibiliteit. D’n Bogerd omarmt het ‘Nieuwe Werken’ en voorziet in alles wat u ervoor nodig heeft: ergonomisch en comfortabel meubilair, WiFi en print- en kopieermogelijkheden. De uitstekende bereikbaarheid, ruime keuze aan flexplekken, uitgekiende faciliteiten en gastronomische horeca maken werken bij D’n Bogerd een ontspannen ervaring.

Flexwerken is bij d’n Bogerd gratis, evenals de parkeergelegenheid en de toegang tot ons WiFi-netwerk. Het enige waar u voor betaalt zijn de consumpties die u bij ons nuttigt. Kies uw plek in de foyer of vide en niets staat u meer in de weg om in een bijzondere en inspirerende omgeving te werken. 

Bezoek de website