Toon menu
Foto 1 bij Cultura Ede
Foto 2 bij Cultura Ede
Foto 3 bij Cultura Ede
Foto 4 bij Cultura Ede
Foto 5 bij Cultura Ede
Foto 6 bij Cultura Ede

Cultura Ede
Vergaderlocatie in Ede - Gelderland

Cultura Ede
Molenstraat 45
6711AW Ede

Telefoon
0318 672 800
Personen
2 - 500
Zalen
6
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Cultura Ede

Vergadercentrum Ede

Een training, workshop of vergadering organiseren op een inspirerende locatie? Bij Cultura beschikken wij over 4 multifunctionele zalen met alle faciliteiten binnen handbereik. Onze ruimtes en zalen kenmerken zich door de verschillende thema’s passend bij de bijeenkomst, deze zullen daardoor inspirerend en effectief worden.

Onze ruimtes beschikken over gratis draadloos internet en zijn in bijna alle gewenste opstellingen in te richten voor trainingen, vergaderingen en presentaties. Daarnaast zijn bijna alle ruimtes voorzien van een multimediascherm, inclusief laptop en flipover.

Het programma onderbreken met een lunch of een zoet of hartig tussendoortje? Wij hebben een uitgebreid menu met verschillende horeca arrangementen.

Dankzij de persoonlijke aandacht van onze medewerkers weet u zeker dat uw gasten goed verzorgd worden, en kunt u zich concentreren op uw training. Een goede plek voor iedere bijeenkomst!

Hier vindt u alle details rondom de mogelijkheden van Cultura Verhuur & Events. In een oogopslag ziet u een helder overzicht van onze theaterzaal, tarieven, catering en techniek. Natuurlijk zijn variaties bespreekbaar en denken wij graag met u mee.

Foyer

In onze Foyer zaal voelt het alsof je in het theater zit met onze mooie rode vloer, rode muur en theatergordijnen. Daarnaast is deze zaal voorzien van een groot multimediascherm met laptop zodat jouw presentatie goed te zien is!

Van Gogh

Kleinere vergaderingen of sessies komen bij elkaar in de van Gogh zaal. Een intieme ruimte met een prachtig schilderij op de achtergrond. De ruimte beschikt over een hoge tafel met 10 luxe barstoelen waarbij je uitgedaagd wordt om met elkaar in gesprek te gaan en te blijven.

De Cloud

De Cloud zaal is een unieke ruimte die elke keer een ander gevoel geeft en u meeneemt in de wereld van verbindingen. Hier leeft echt de ruimte, de lijnen en de blauwe uitstraling. De ruimte is uitnodigend voor de harde werker. Na een intensieve sessie kan men plaats nemen op de banken die te vinden zijn om zo tot rust komen.

Inspiratie

Stroom je over van ideeën en ben je op zoek naar een creatieve ruimte om een workshop of bijeenkomst de organiseren? In onze Inspiratie zaal wordt je geïnspireerd om out of the box te denken. Daarnaast kan de gehele wand achter de tribune worden gebruikt om op te schrijven en tekenen. Het is dan ook de perfecte plek om te brainstormen


Bezoek de website