Toon menu
Foto 1 bij Grandcafé Eemland
Foto 2 bij Grandcafé Eemland
Foto 3 bij Grandcafé Eemland
Foto 4 bij Grandcafé Eemland
Foto 5 bij Grandcafé Eemland
Foto 6 bij Grandcafé Eemland
Foto 7 bij Grandcafé Eemland
Foto 8 bij Grandcafé Eemland
Foto 9 bij Grandcafé Eemland
Foto 10 bij Grandcafé Eemland
Foto 11 bij Grandcafé Eemland

Grandcafé Eemland
Vergaderlocatie in Eemnes - Utrecht

Grandcafé Eemland
Laarderweg 74
3755AR Eemnes

Telefoon
035 531 5864
Personen
2 - 280
Zalen
3
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Grandcafé Eemland beschikt over 3 mooie, luxe zalen voor belangrijke gebeurtenissen als partijen, huwelijksfeesten, vergaderingen, congressen en dergelijke. Dit vergt een zorgvuldige voorbereiding. Wij laten bij Grandcafé Eemland niets aan het toeval over.

Een persoonlijk gesprek vooraf, om de accommodatie te bekijken en alle wensen tot in detail met u door te spreken, bevelen wij aan. Het vormt de beste garantie voor uw verwachtingen en verloop van uw opdracht.

Wilt u er zeker van zijn dat de locatie op uw gewenste datum beschikbaar is dan willen wij u adviseren tijdig te reserveren. Het team van Grandcafé Eemland staat voor informatie dagelijks klaar en u kunt ons per e-mail of telefonisch bereiken, zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen.

Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van ’t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming voelbaar worden. Alle ruimtes die met liefde en vakmanschap naar authentiek design zijn ingericht, hebben ieder een uniek karakter.


Bezoek de website