Toon menu
Foto 1 bij Ruimte & Rust
Foto 2 bij Ruimte & Rust
Foto 3 bij Ruimte & Rust
Foto 4 bij Ruimte & Rust
Foto 5 bij Ruimte & Rust
Foto 6 bij Ruimte & Rust
Foto 7 bij Ruimte & Rust
Foto 8 bij Ruimte & Rust

Ruimte & Rust
Vergaderlocatie in Eesergroen - Drenthe

Ruimte & Rust
Dorpsstraat 5A
9537TB Eesergroen

Telefoon
015 256 0949
Personen
6 - 12
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een volledig vrijstaande accommodatie midden in de natuur in Drenthe, met overnachtingsmogelijkheid. Met een fantastisch uitzicht over weilanden en akkers. Overdag vergaderen in het sfeervolle chalet, 's avonds ontspannen in de whirlpool of bij de houtkachel. Werken en genieten, dat is het credo op deze sfeervolle vergaderlocatie in Drenthe....

Temidden van weilanden en akkers, op 6 hectare eigen grond, ervaar je het ultieme hutje-op-de-hei-gevoel. Hier vind je de ruimte en de rust om samen met je team één of meerdere dagen intensief te werken. Exclusief, in totale privacy, in je eigen huisje in de natuur. Tijdens je verblijf zijn er immers geen andere gasten aanwezig.

Ervaar de 'oorverdovende' stilte, die op deze locatie ruimschoots aanwezig is vanwege de ligging midden in de natuur. Geniet van het prachtige uitzicht in de vergaderruimte of voer een goed gesprek in de stilte. Na afloop van een zware vergaderdag is het heerlijk ontspannen bij de houtkachel of met een goed glas wijn op het terras.

Tijdens je verblijf huur je het hele chalet, waar je met maximaal 12 personen kunt verblijven. Vergaderen kan in de sfeervolle huiskamer (met prachtig uitzicht), in de gezellig bistro/eetruimte, buiten op de veranda of bij de houtkachel. De locatie beschikt over een royale keuken, waar je (in het kader van teambuilding) desgewenst zelf de maaltijden kunt bereiden. Grenzend aan de keuken vind je de eetruimte, die door een bar wordt gescheiden van de keuken. Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt het chalet over 9 slaapkamers, in totaal kunnen 12 personen blijven overnachten.

Bezoek de website