Toon menu
Foto 1 bij Hotel Zuiderduin
Foto 2 bij Hotel Zuiderduin
Foto 3 bij Hotel Zuiderduin
Foto 4 bij Hotel Zuiderduin
Foto 5 bij Hotel Zuiderduin
Foto 6 bij Hotel Zuiderduin
Foto 7 bij Hotel Zuiderduin
Foto 8 bij Hotel Zuiderduin
Foto 9 bij Hotel Zuiderduin
Foto 10 bij Hotel Zuiderduin
Foto 11 bij Hotel Zuiderduin

Hotel Zuiderduin
Vergaderlocatie in Egmond aan Zee - Noord-Holland

Hotel Zuiderduin
Zeeweg 52
1931VL Egmond aan Zee

Telefoon
072 750 2000
Personen
2 - 1500
Zalen
35
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Ligging

Hotel Zuiderduin is gelegen op een schitterende locatie nabij het duingebied van Egmond aan Zee en op slechts 100 meter van het strand. Het hotel is de perfecte locatie voor succesvolle en inspirerende meetings, evenementen, bedrijfsfeesten of congressen. Naast de fijne ligging maken de uitgebreide faciliteiten, stijlvolle zalen en persoonlijke service Hotel Zuiderduin tot een ideale locatie. U bent van harte welkom in één van de grootste congreslocaties van Nederland.

Zalen

Hotel Zuiderduin beschikt over maar liefst 35 conferentie- en vergaderzalen. Al deze ruimtes zijn vernieuwd en voorzien van geavanceerde apparatuur. De zalen hebben daglicht en een prettige ambiance. Dankzij het grote zaalaanbod is er voor elke gelegenheid en elk gezelschap een passende zaal beschikbaar.

Kamers

Duurt uw zakelijk evenement meerdere dagen, dan is het prettig als uw deelnemers op de locatie kunnen overnachten. Hotel Zuiderduin heeft de beschikking over 650 comfortabele hotelkamers in Egmond aan Zee. Daarnaast biedt het hotel diverse faciliteiten om te ontspannen zoals 2 restaurants, de pub, de bowlingbaan en het zwembad. De fantastische locatie vlakbij het centrum en het strand staat garant voor een inspirerend en plezierig verblijf.

Maatwerk

De medewerkers van het hotel denken graag met u mee. Er wordt altijd in mogelijkheden gedacht: vanaf het moment dat u informatie aanvraagt tot het moment dat u na uw meeting de deur uitstapt. Flexibiliteit is binnen het hotel erg belangrijk en zorgt voor de mooiste resultaten. Dit biedt kansen voor het samenstellen van uw eigen arrangement, passend bij uw wensen.

Bezoek de website