Toon menu
Foto 1 bij Stayokay Egmond
Foto 2 bij Stayokay Egmond
Foto 3 bij Stayokay Egmond
Foto 4 bij Stayokay Egmond

Stayokay Egmond
Vergaderlocatie in Egmond-Binnen - Noord-Holland

Stayokay Egmond
Herenweg 118
1935AJ Egmond

Telefoon
072 506 2269
Personen
2 - 300
Zalen
5
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Over Stayokay Egmond
Vergaderen in een prachtig, modern en duurzaam hostel in de buurt van het strand en de Kennemerduinen? En toch centraal gelegen, vlakbij Alkmaar en Amsterdam? Zoek dan niet verder en boek een vergaderzaal bij Stayokay Egmond.

In 2012 compleet verbouwd en nu een van de mooiste hostels van Stayokay. Gezinnen, groepen, bedrijven, iedereen is welkom. De ontspannen sfeer, de gezellige bar, 4 mooie zalen, zonovergoten terrassen, en mogelijkheden voor vele kinder- en sportactiviteiten typeren dit hostel. Ontbijt, lunch en diner zijn lekker en verantwoord. Boek nog vandaag, want dit prachtige hostel aan de kust, daar móet je zijn geweest!

Mogelijkheden:

·         Live muziek

·         Overnachten

·         Multimedia aanwezig

·         Wifi aanwezig

Ligging
Een modern en duurzaam hostel, ideaal bij strand, zee en aan de Kennemerduinen. Steden als Alkmaar en Bergen liggen op steenworpafstand. En vergeet niet de prachtige bloembollenvelden. Alkmaar is 7 Km van het hostel verwijderd. Amsterdam is 30 Km van het hostel verwijderd. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie over zalen, oppervlakte en het aantal personen op onze website.

Bezoek de website