Toon menu
Foto 1 bij Evoluon Eindhoven
Foto 2 bij Evoluon Eindhoven
Foto 3 bij Evoluon Eindhoven
Foto 4 bij Evoluon Eindhoven
Foto 5 bij Evoluon Eindhoven
Foto 6 bij Evoluon Eindhoven
Foto 7 bij Evoluon Eindhoven
Foto 8 bij Evoluon Eindhoven
Foto 9 bij Evoluon Eindhoven
Foto 10 bij Evoluon Eindhoven

Evoluon Eindhoven
Congrescentrum in Eindhoven - Noord-Brabant

Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1A
5652LA Eindhoven

Telefoon
040 250 46 00
Personen
2 - 2500
Zalen
20
Kaart
Tonen
Socials
Instagram

Bezoek de website

Vergaderen in Eindhoven

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Eindhoven? Binnen het Evoluon vindt u meerdere vergaderzalen in verschillende afmetingen, geschikt voor elk type bijeenkomst.

Als vergadercentrum in Eindhoven is het Evoluon uniek in uitstraling en mogelijkheden: met ruim 20 zalen, van 2 tot 1200 personen, is deze locatie uitermate geschikt voor bijeenkomsten waarbij meerdere vergaderruimtes nodig zijn. Denk aan een congres of symposium met een workshop of breakout-sessie. Ook voor een heidag, meerdaagse training of vergadering bent u aan het goede adres dankzij de nabijheid van diverse hotels.

Alles staat gereed voor een succesvolle bijeenkomst: Alle reguliere vergaderruimtes zijn voorzien van daglicht, gratis WiFi, flipover & papier. Uw gasten rijden zo vanaf de snelweg het eigen parkeerterrein op en worden ontvangen door onze gastheer.

Tijdens de lunch kunt u gebruik maken van ons restaurant. Wilt u een compleet verzorgde vergadering? Vraag naar de verschillende vergaderarrangementen met of zonder verzorgde lunch. Afhankelijk van het doel van uw meeting zetten wij de zaal voor u in de gewenste vergaderopstelling. We horen graag uw specifieke wensen!


Bezoek de website