Toon menu
Foto 1 bij Hampshire Hotel - Crown Eindhoven
Foto 2 bij Hampshire Hotel - Crown Eindhoven
Foto 3 bij Hampshire Hotel - Crown Eindhoven
Foto 4 bij Hampshire Hotel - Crown Eindhoven

Hampshire Hotel - Crown Eindhoven
Vergaderlocatie in Eindhoven - Noord-Brabant

Hampshire Hotel - Crown Eindhoven
Vestdijk 14-16
5611CC Eindhoven

Telefoon
040 844 4000
Sterren
* * * *
Personen
10 - 200
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Het Eden Crown Hotel beschikt over 4 multifunctionele zalen. Van een sfeervolle feestzaal (Parijszaal) met authentieke bar tot een trendy en moderne zaal met foyer (Expresszaal) en een ruime vergaderzaal in het souterrain (Bavariazaal). Bij ons kan men terecht voor een op maat gemaakt concept van vergadering tot training en van bruisend feest tot inspirerende workshop. We helpen graag met het samenstellen van ieder evenement of bijeenkomst.

De Expresszaal is een moderne, warme en trendy zaal die van alle gemakken is voorzien. Deze zaal is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering of training. In de aangrenzende foyer kunt u uw gasten ontvangen, een lunch of diner nuttigen of afsluiten met een borrel. De Parijszaal is uitermate geschikt voor feesten en partijen. Met de mooie authentieke bar en het glas-in-lood straalt deze zaal gezellige oudheid uit. De ruime Bavariazaal is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering of training.

Vanaf het plaatsen van de aanvraag tot het verwelkomen van uw gasten; uw contactpersoon zorgt er voor dat uw evenement een daverend succes wordt. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw arrangement uitbreiden met bijvoorbeeld een culinair diner, overnachting of afsluitende borrel. 51.High speed wireless internet is beschikbaar in al onze zalen. Op verzoek kunnen wij iedere zaal uitrusten met alle mogelijke technologie zoals een laptop, microfoon, TV en DVD-speler. De beamer en het projectiescherm zijn inbegrepen in de zaalhuur.

Bezoek de website