Toon menu
Foto 1 bij Holiday Inn Eindhoven
Foto 2 bij Holiday Inn Eindhoven
Foto 3 bij Holiday Inn Eindhoven
Foto 4 bij Holiday Inn Eindhoven

Holiday Inn Eindhoven
Vergaderlocatie in Eindhoven - Noord-Brabant

Holiday Inn Eindhoven
Veldmaarschalk Montgomerylaan 1
5612BA Eindhoven

Telefoon
0402358270
Sterren
* * * *
Personen
5 - 200
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Holiday Inn Eindhoven is de uitgelezen partner voor uw vergadering, seminar, training en/of borrel. Maar ook voor een beurs of tentoonstelling bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u werken wij aan een uniek concept, waarmee uw evenement op de kaart wordt gezet.

De vijf  frisse multifunctionele zalen met daglicht kunnen zowel individueel als tot één plenaire zaal worden opgesteld, geheel naar eigen invulling. Zalen zijn beschikbaar vanaf 5 personen in onze boardroom, tot 200 personen in theater stijl in de plenaire zaal en alles daartussen in. Tevens kunnen alle gasten gebruik maken van de sfeervolle & inspirerende foyer.

Wilt u met een groep in besloten kring dineren, dan kan dat uitstekend in de zalen van het Holiday Inn. De zaal kleden wij geheel naar wens aan en ook de menu’s en buffetten maken wij op maat. Uiteraard bieden wij meer dan alleen mooie zalen. De kern van onze dienstverlening is dat wij uw verblijf op uw manier invullen en niet volgens een vast en standaard stramien.

Bezoek de website