Toon menu
Foto 1 bij Hotel Parkzicht Eindhoven
Foto 2 bij Hotel Parkzicht Eindhoven
Foto 3 bij Hotel Parkzicht Eindhoven
Foto 4 bij Hotel Parkzicht Eindhoven
Foto 5 bij Hotel Parkzicht Eindhoven

Hotel Parkzicht Eindhoven
Vergaderlocatie in Eindhoven - Noord-Brabant

Hotel Parkzicht Eindhoven
Alberdingk Thijmlaan 18
5616EB Eindhoven

Telefoon
040 2146 640
Sterren
* * * *
Personen
2 - 25
Zalen
1
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Op een prachtige locatie afspreken met uw relaties voor een vergadering of werkoverleg. Even rustig vergaderen, gratis parkeren voor de deur en gratis onbeperkt internet! Hotel Parkzicht Eindhoven beschikt over een vergaderlocatie voor maximaal 25 personen, onze Park salon beschikt over een beamer, projectiescherm en flipover. Recht tegenover het park gelegen, ideaal om rustig te vergaderen. Wij kunnen een speciaal arrangement voor u op maat samenstellen met eventueel ontbijt, lunch, diner en hotelovernachting.

Het monumentale gebouw stamt uit 1930 en is in Eindhoven een bekend fenomeen. Dit charmante 4-sterrenhotel met 37 hotelkamers ligt zeer centraal, zonder dat u last heeft van de stadsdrukte. Het hotel ligt in een prachtige rustige villawijk en het centrum is slechts een steenworp verwijderd van het hotel.

Het restaurant in het hotel Listers Parkzicht heeft een klassieke Franse keuken. Natuurlijk met eigentijdse invloeden verwerkt tot creatieve gerechten met een echt Listers-signatuur. Informele en vriendelijke bediening, gecombineerd met een interieur van “Grand Allure” en een wijnkaart met wereldwijnen. 

Bezoek de website