Toon menu
Foto 1 bij Inntel Hotels Art Eindhoven
Foto 2 bij Inntel Hotels Art Eindhoven
Foto 3 bij Inntel Hotels Art Eindhoven
Foto 4 bij Inntel Hotels Art Eindhoven
Foto 5 bij Inntel Hotels Art Eindhoven
Foto 6 bij Inntel Hotels Art Eindhoven

Inntel Hotels Art Eindhoven
Vergaderlocatie in Eindhoven - Noord-Brabant

Inntel Hotels Art Eindhoven
Lichttoren 22
5611BJ Eindhoven

Telefoon
040 751 3500
Sterren
* * * *
Personen
8 - 150
Zalen
7
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

“Gelegen in de monumentale Philips Lichttoren”. Een uniek en artistiek decor voor uw vergadering of conferentie.


Inrichting en sfeer 

Inntel Hotels Art Hotel Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Een groot deel van de unieke kamers en suites ligt in de, in 1909 gebouwde, monumentale Philips fabriek de Lichttoren, waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest.

Ligging en omgeving

Uw vergadering, conferentie of expositie op de mooiste plek van Eindhoven? Inntel Hotels Art ligt in het stadscentrum van Eindhoven, op 5 minuten lopen van het treinstation van de stad en met eigen parkeergelegenheid onder het hotel. Het hotel bevindt zich op 7 minuten lopen van het Philips Stadion, De High Tech Campus Eindhoven ligt op 5 km afstand en de luchthaven Eindhoven Airport bevindt zich op 7,5 km. De Efteling ligt op 30 minuten rijden en Den Bosch is met de auto in 20 minuten te bereiken.

Eten en drinken

In Brasserie Lumen kunt u uitgebreid culinair genieten. Van een drankje aan de bar, een heerlijke lunch tot een gezellig diner. Vanuit de open keuken worden smaakvolle, no-nonsense, seizoensgebonden gerechten geserveerd.

Overnachten

Een gedeelte van het hotel ligt in de monumentale lichttoren van Philips, die is gebouwd in 1909. De kamers zijn individueel ontworpen. Ze zijn allemaal uniek ingericht met een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen, aangevuld met zorgvuldig gekozen meubels. De loftkamers bevinden zich in de lichttoren en bieden een echte stadservaring dankzij de 4 meter hoge plafonds.


Bezoek de website