Toon menu
Foto 1 bij Muziekgebouw Eindhoven
Foto 2 bij Muziekgebouw Eindhoven
Foto 3 bij Muziekgebouw Eindhoven
Foto 4 bij Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven
Vergaderlocatie in Eindhoven - Noord-Brabant

Muziekgebouw Eindhoven
Heuvel Galerie 140
5611DK Eindhoven

Telefoon
040 265 5658
Personen
20 - 2000
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Een bijzondere locatie in het hart van Eindhoven
Het Muziekgebouw vormt een uniek en inspirerend decor voor uw feest, congres, vergadering of receptie. Uw gasten zullen verrast en enthousiast zijn over de bijzondere ambiance van deze eigentijdse locatie. Een belevenisvolle ontmoetingsplek, waar licht, design en technologie op innovatieve wijze zijn geïntegreerd. Een plek waar iedere bezoeker zich welkom voelt.

Unieke locatie
De uitnodigende glazen gevel biedt een transparant doorkijkje naar de Stadsfoyer, waar een intrigerende, metershoge multimedia-wand de uitgelezen kans biedt voor uw eigen bedrijfspresentatie. Onze barrista serveert uw gasten hier een uitstekende koffie. Vanuit de Stadsfoyer neemt u uw gasten mee het prachtige gebouw in.

Intiem of meesterlijk groot
De ruimtelijke binnenarchitectuur met spannende zichtlijnen wordt versterkt door sprankelende verlichting. Live muziek klinkt vanuit de uitnodigend geopende zaaldeuren. De ambiance van het Muziekgebouw kan geheel worden afgestemd op de specifieke wensen van u als gebruiker. Ingetogen en zakelijk of uitbundig en hartverwarmend, door het subtiele lichtplan in de designplafonds kan de beleving in de diverse foyers steeds worden aangepast.

Zo maken we de ruimte geschikt voor groepen van 20 tot ruim 2000 personen. Comfortabel meubilair, ons gastvrije personeel en de uitstekende catering maken uw bijeenkomst tot een succes. Voor vragen en of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via: specialevents@MuziekgebouwEindhoven.nl.

Bezoek de website