Toon menu
Foto 1 bij Residence Rhenen
Foto 2 bij Residence Rhenen
Foto 3 bij Residence Rhenen
Foto 4 bij Residence Rhenen
Foto 5 bij Residence Rhenen
Foto 6 bij Residence Rhenen
Foto 7 bij Residence Rhenen

Residence Rhenen
Vergaderlocatie in Elst (Utr) - Utrecht

Residence Rhenen
Veenendaalsestraatweg 50,
3921EC Elst

Telefoon
0318542888
Personen
10 - 350
Zalen
4
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De verschillende zalen zorgen ervoor dat het zowel geschikt is voor zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Ook voor huwelijksfeesten is het een zeer geschikte locatie. Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past.

Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Residence Rhenen. Een unieke locatie gespecialiseerd in de ontvangst van gezelschappen. Waar u niet alleen over voldoende ruimte en parkeergelegenheid kunt beschikken, maar ook over alle moderne vergaderfaciliteiten en apparatuur.

Entourage, keuken en gastheerschap maken van uw bijeenkomst iets bijzonders. Of u nu wilt vergaderen weg van de dagelijkse beslommeringen van uw kantoor, uw product presenteren, of uw relaties voor een lunch, diner of receptie ontvangen, wij bieden u al onze stijlvolle, comfortabele en flexibele faciliteiten. Een en ander wordt omlijst door onze gerenommeerde keuken. In de tuin ligt het Chalet dat u kunt reserveren voor een exclusieve meeting op topniveau.

Bezoek de website