Toon menu
Foto 1 bij Resort Bad Boekelo
Foto 2 bij Resort Bad Boekelo
Foto 3 bij Resort Bad Boekelo
Foto 4 bij Resort Bad Boekelo
Foto 5 bij Resort Bad Boekelo
Foto 6 bij Resort Bad Boekelo
Foto 7 bij Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo
Vergaderlocatie in Enschede - Overijssel

Resort Bad Boekelo
Oude Deldenerweg 203
7548PM Boekelo

Telefoon
053 428 3005
Sterren
* * * *
Personen
2 - 400
Zalen
7
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Vergaderlocatie Overijssel 

Hotels By Sheetz kan de gehele organisatie voor u uit handen nemen. In de omgeving van Resort Bad Boekelo, het meest complete hotel in Overijssel, zijn verschillende teambuildingactiviteiten te doen en zo een bijzondere teamspirit te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bosgolf, een ontsnapping uit de paniekerige Escape Room, een griezelige GPS moordtocht of het verwonderlijke hondenspiegelen. Resort Bad Boekelo biedt u alle faciliteiten die benodigd zijn voor een zakelijke bijeenkomst. WiFi is overal aanwezig in het hotel voor een compleet verzorgd verblijf in het prachtig gelegen hotel in Overijssel.

Deze provincie is één van de mooiste provincies van ons land en heeft veel te bieden. In het oostelijke gedeelte van de provincie ligt het meest complete hotel in Overijssel, in het rustiek gelegen plaatsje Boekelo voor pure beleving en ontspanning. De arcadische en bosrijke omgeving rondom het landgoed van Resort Bad Boekelo geven het hotel een idyllische ambiance. In de natuur kunt u een speld horen vallen, zo stil als het daar is.

Vanuit de voortreffelijke internationale keuken serveert Restaurant Moods culinaire hoogstandjes voor lunch en diner. Met een breed uitgezet terras en uitzicht op de prachtig gelegen vijver biedt Restaurant Moods de juiste ingrediënten voor een perfect verzorgde middag of avond. Ook voor een zakelijke lunch is het restaurant een zeer geschikte uitvalsbasis.

Bezoek de website