Toon menu
Foto 1 bij Wilminktheater
Foto 2 bij Wilminktheater
Foto 3 bij Wilminktheater
Foto 4 bij Wilminktheater
Foto 5 bij Wilminktheater
Foto 6 bij Wilminktheater
Foto 7 bij Wilminktheater
Foto 8 bij Wilminktheater

Wilminktheater
Vergaderlocatie in Enschede - Overijssel

Wilminktheater
Wenninkgaarde 40-42
7511PH Enschede

Telefoon
053 485 8585
Personen
10 - 1050
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede: voor elk evenement een passend decor.

Een congres in een sfeervol theater, een relatiediner met aansluitend een voorstelling of een personeelsfeest in één van onze zalen? Hoe groot en wat de gelegenheid ook is en uit hoeveel personen uw gezelschap ook bestaat: al onze ruimtes bieden een unieke sfeer voor uw zakelijke- of feestelijke evenement!

Het Wilminktheater
 en het Muziekcentrum zijn met elkaar verbonden via een glazen brug waardoor wij u ruimtes kunnen bieden van 25 tot 2.500 personen. Met en voor u creëren wij graag een perfect congres, feest of diner. Van ontvangst, technische faciliteiten en ondersteuning, tot en met de catering. Professioneel, snel en met persoonlijke aandacht, van begin tot eind. Onze ervaren medewerkers zien uit naar uw komst en garanderen u een succesvol evenement.

Grote Kerk: de huiskamer van Enschede.

In het hart van de stad, op een unieke locatie, op een al even unieke Oude Markt. Ooit gebouwd als Romaanse kerk in 1200, met mooie oude kerkbanken langs de muur en het fraaie Lambertus van Dam-orgel uit 1892. De warme ambiance van de Grote Kerk is geschikt voor recepties tot 350 gasten of sfeervolle diners met live muziek tot 200 gasten.

De  Kleine Willem: een zaal met een rijke geschiedenis.

Na een paar verweesde jaren komt de kleine theaterzaal van de voormalige Twentse Schouwburg aan de Langestraat in Enschede opnieuw tot leven. Met een kleine 300 stoelen en een authentieke theaterentourage, biedt De Kleine Willem vele mogelijkheden voor o.a. uw zakelijke presentaties. En als het echt groot moet zijn, dan openen het Wilminktheater, het Muziekcentrum en Poppodium Atak samen de deuren en bieden zo plaats aan 4.000 personen!

Bezoek de website