Toon menu
Foto 1 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe
Foto 2 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe
Foto 3 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe
Foto 4 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe
Foto 5 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe
Foto 6 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe
Foto 7 bij De Malerij - Vergaderen Veluwe

De Malerij - Vergaderen Veluwe
Vergaderlocatie in Epe - Gelderland

De Malerij - Vergaderen Veluwe
Paasvuurweg 7A
8161CA Epe

Telefoon
057 861 1703
Personen
10 - 50
Zalen
5
Kaart
Tonen

Bezoek de website

De voormalige Malerij in Epe is een bijzondere, inspirerende locatie waar je kunt overnachten en bijeenkomen in een creatieve sfeer.

De Malerij is een industrieel erfgoed en verbouwd met respect voor de dynamiek en het karakter van de oorspronkelijke architectuur. De sfeer is terug te vinden in het houtwerk en de kale of ruw gepleisterde wanden. Kenmerkend  is het overdekte laadperron met grote luifel. Trechters, graanpijpen, aandrijfassen en hijsinstallaties zijn nog in het gebouw aanwezig. Het zijn mooie details die de oud-industriële functie fraai weergeven.

Locatie de Malerij heeft twee bijzondere ruimtes:

De Galerie (tot 20 personen) en het grote Atelier (tot 30 personen) zijn als bijeenkomstruimte te huur.  Er zijn diverse subruimtes en een terras.

De creatieve sfeer levert een informeel en ontspannen gevoel op: een basisvoorwaarde voor een sterke bijeenkomst! Deze sfeer is perfect voor mensen die geïnspireerd en gemotiveerd de koppen bij elkaar willen steken. Op deze kunstzinnige en artistieke locatie, waar vroeger het graan vermalen werd, worden nu de brains tot malen aangezet.

Aan de rand van het dorp; volop wandel- en fietsmogelijkheden op de Veluwe. Goed bereikbaar met de auto (A50 en A28) en eigen parkeergelegenheid.  Er is een zeer regelmatige busverbinding vanuit Zwolle en Apeldoorn. De bushalte bevindt zich op 150 meter afstand van het gebouw de Malerij.

Bezoek de website