Toon menu

Vergaderlocaties met cultureel karakter in Fijnaart en Heijningen

U bent op zoek naar een vergaderlocatie met cultureel karakter in Fijnaart en Heijningen. We hebben in Fijnaart en Heijningen en omgeving de volgende 3 vergaderlocaties voor u gevonden:

 • Het Markiezenhof U zoekt niet naar zomaar een locatie voor uw bedrijfsevenement, feest of bruiloft. U zoekt een plek met historische allure en een verpletterende ambiance. het Markiezenhof in Bergen op Zoom heeft het! Groot of juist intiem, binnen de poorten van één van de oudste stadspaleizen van Europa wordt elk feest en businessevent een onvergetelijk succes.
  10 - 200 Bergen op Zoom (20 km)
  Lees meer Foto bij Het Markiezenhof
 • Chassé Theater Wat maakt het Chassé Theater zo bijzonder? Allereerst de sfeer, maar het theater staat bovendien garant voor alle beschikbare technische voorzieningen als licht, av en geluid, oplopende en inschuifbare tribunes. Wij maken uw gekste dromen waar samen met de door u gewenste cateraar.
  2 - 4000 Breda (21 km)
  Lees meer Foto bij Chassé Theater
 • Smit Klassiek Smit Klassiek in Oud-Beijerland is een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Te midden van een unieke verzameling auto's, vrachtauto's, tweewielers en wagens beschikt u voor groepen vanaf 10 personen exclusief over een aantal moderne congres-, vergader-, cursus- en restaurantfaciliteiten, waarmee u van uw bijeenkomst een unieke belevenis kunt maken.
  10 - 120 Oud-Beijerland (20 km)
  Lees meer Foto bij Smit Klassiek

Alle vergaderlocaties in Noord-Brabant

Vind een vergaderlocatie op plaats of provincie