Toon menu
Foto 1 bij POP UP 24
Foto 2 bij POP UP 24
Foto 3 bij POP UP 24
Foto 4 bij POP UP 24
Foto 5 bij POP UP 24
Foto 6 bij POP UP 24
Foto 7 bij POP UP 24
Foto 8 bij POP UP 24
Foto 9 bij POP UP 24
Foto 10 bij POP UP 24
Foto 11 bij POP UP 24
Foto 12 bij POP UP 24

POP UP 24
Vergaderlocatie in Geertruidenberg - Noord-Brabant

POP UP 24
Vismarktstraat 24
4931AZ Geertruidenberg

Telefoon
06 4255 0003
Personen
2 - 20
Zalen
1
Kaart
Tonen
Contact
Marjolein Weevers

Bezoek de website

Zoek je een unieke plek om in alle rust te vergaderen of om een nieuwe koers te bepalen?

POP UP 24 zaken op locatie biedt een bijzondere vergaderruimte in een prachtig monumentaal pand  in het hart van Geertruidenberg. Het karakteristieke pand is ideaal voor een vergadering op locatie, workshop, brainstormsessie of presentatie in kleine persoonlijke setting. Je geniet hier van veel daglicht in een stijlvolle ruimte met een moderne twist.  De locatie is van alle moderne faciliteiten voorzien en ook de patio en grote tuin staan tot je beschikking: perfect om met mooi weer een frisse neus te halen! Zo kom je even los uit je dagelijkse omgeving zodat je met een frisse blik aan de slag kunt. Zo ontstaan mooie ontmoetingen, energierijke gesprekken en belevenissen.

Naast bijvoorbeeld een vergadering op locatie ben je bij ons ook op de juiste plek voor een goed gesprek tijdens een zakenlunch of een evaluatie 1 op 1. Er is een grote keuken aanwezig om zelf een lekkere maaltijd te bereiden. Wil je niet zelf koken dan regelen we heerlijk eerlijk eten! Het invullen naar de wens van de klant en deze proberen te overtreffen is voor mij als eigenaar van POP UP 24 de leukste uitdaging! Ik hoop U dan ook een keer te mogen begroeten bij POP UP 24, zaken op locatie. 
 

Referentie van Hugo Stijnen (vestigingsmanager Venlo itsme)

“Als men op zoek is:  naar creativiteit, concept thinking, inspiratie en tegelijkertijd een unieke beleving wil ervaren, in een historische omgeving in een creatief modern jasje. En vervolgens deze elementen graag terug wil  zien in een bijzondere en heerlijke maaltijd ? Om vervolgens de dag af te sluiten met resultaat ? Dan is er geen betere plek dan Popup24, met een gastvrouw als Marjolein Weevers. Te vergelijken met een diner in een 4 **** restaurant. Altijd een verrassing, een bijzondere omgeving, niet teveel op je bord en een high level service. It’s what you want, it’s what you need ! Dank voor deze inspiratie op locatie'.

Bezoek de website