Toon menu
Foto 1 bij Het Oude Stadhuys Gouda
Foto 2 bij Het Oude Stadhuys Gouda
Foto 3 bij Het Oude Stadhuys Gouda
Foto 4 bij Het Oude Stadhuys Gouda
Foto 5 bij Het Oude Stadhuys Gouda

Het Oude Stadhuys Gouda
Vergaderlocatie in Gouda - Zuid-Holland

Het Oude Stadhuys Gouda
Markt 1
2801JG Gouda

Telefoon
088 000 1505
Personen
5 - 200
Zalen
10
Kaart
Tonen

Bezoek de website

Zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeest?
Het Oude Stadhuys Gouda is een locatie met stijl en allure. Het Stadhuis is gelegen in de historische binnenstad van Gouda. Het beschikt over een indrukwekkend interieur, moderne faciliteiten en multifunctionele ruimtes. Perfect voor een bedrijfsfeest, congres, seminar, vergadering of productlancering. Ook publieksevenementen behoren tot de mogelijkheden.

Meerdere ruimtes
Het Oude Stadhuys is met ruim 10 zalen zowel voor grote als kleinere groepen geschikt. Van de ontvangst op Het Bovenplein, een plenaire meeting in De Raadzaal tot diverse workshopsruimtes. Geniet van een borrel op het bordes met uitzicht op de markt of een knallend feest in De Burgerhal; de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Hoogwaardige eventorganisatie en catering
Het Oude Stadhuys Gouda is een totaalpartner in eventorganisatie. We adviseren graag over de organisatie van uw evenement, beschikken over hoogwaardige cateringmogelijkheden en bieden een ruim aanbod aan workshops, activiteiten en entertainment.

Goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto
Op loopafstand van het Oude Stadhuys Gouda vindt u diverse parkeergarages met ruime capaciteit. Het Stadhuis is ook goed bereikbaar per openbaar vervoer. De loopafstand is tien minuten van Station Gouda naar het Oude Stadhuys.

Bezoek de website