Toon menu
Foto 1 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 2 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 3 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 4 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 5 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 6 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 7 bij Kasteel Groot Buggenum
Foto 8 bij Kasteel Groot Buggenum

Kasteel Groot Buggenum
Vergaderlocatie in Grathem - Limburg

Kasteel Groot Buggenum
Loorderstraat 3
6096NE Leudal

Telefoon
0475 452 835
Personen
4 - 200
Zalen
9
Kaart
Tonen
Contact
Jolanda Frings
Socials

Bezoek de website

Vergaderlocatie Limburg

De rijke geschiedenis van Kasteel Groot Buggenum is een tot de verbeelding sprekende kwaliteit. Al eeuwen lang worden binnen de muren van het kasteel plannen bedacht die invloed hadden en hebben op ons dagelijks leven. Een inspirerende meeting of training zal uw gasten een extra drive geven om de dagelijkse zaken met nieuwe inzichten en motivatie aan te pakken. Het markante kasteel leent zich uitstekend voor bijeenkomsten voor diverse groepen. En het kasteel staat u en uw gasten exclusief ter beschikking.

Sfeer en locatie hebben grote invloed op de effectiviteit van een zakelijke bijeenkomst. Creatieve ideeën komen beter tot stand in een inspirerende en ‘anders dan andere’ zakelijke omgeving. Kies daarom voor Kasteel Groot Buggenum als zakelijke locatie. Dit bijzondere en authentieke kasteel beschikt over verschillende zalen die afzonderlijk, maar ook tegelijk worden gehuurd voor meetings en deelsessies.

Aangrenzend ligt een schitterende kasteeltuin en direct buiten het kasteel kunt u genieten van een mooi stukje ongerepte natuur. Wij nodigen u uit voor een vrijblijvend gesprek en hopen u te inspireren met de bijzondere mogelijkheden die Kasteel Groot Buggenum te bieden heeft.

Bezoek de website