Toon menu
Foto 1 bij Fort Voordorp
Foto 2 bij Fort Voordorp
Foto 3 bij Fort Voordorp
Foto 4 bij Fort Voordorp
Foto 5 bij Fort Voordorp
Foto 6 bij Fort Voordorp
Foto 7 bij Fort Voordorp

Fort Voordorp
Vergaderlocatie in Groenekan - Utrecht

Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28 B
3737BK Groenekan

Telefoon
030 273 5354
Personen
80 - 2500
Zalen
16
Kaart
Tonen
Socials

Bezoek de website

Tweets van Fort Voordorp

Op een steenworp afstand van Utrecht ligt het schitterend gerestaureerde Fort Voordorp. Als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie biedt het fort, met haar combinatie van historische en moderne elementen, een unieke evenementenlocatie. De bijzondere ruimtes van het fort hebben ieder hun eigen sfeer. Hier door zijn ze onder andere bruikbaar als stijlvolle feestlocatie, zakelijke congresruimte of worden ze ingezet tijdens productlanceringen. De gewelven aan de voorzijde van het fort dienen vaak als sub sessieruimtes, themaruimtes tijdens grote feest of intieme dinerruimte.

Ruimtes

De multifunctioneel inzetbare ruimtes maken het mogelijk om evenementen te organiseren van 80 tot 2.500 personen. Groot buitenterrein midden in het groen met 2 grote terrassen. Er zijn 16 subsessieruimtes en in alle ruimtes is WIFI.

Catering

Door de samenwerking met onze exclusieve en creatieve cateraars kunnen wij de catering tijdens uw evenement volledig invullen volgens uw wensen en de trends op food gebied. Van borrelgarnituur tot exclusief uitgeserveerd diner of trendy walking dinner alles is mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Bereikbaarheid

Centrale ligging tussen Utrecht en De Bilt het fort is gelegen tussen diverse uitvalswegen (aan de A27) en met de bus bereikbaar vanaf Utrecht CS of pendeldienst vanaf station Bilthoven. Er zijn 425 gratis parkeerplaatsen naast het fort.


Bezoek de website