Toon menu
Foto 1 bij Het Koningsbed
Foto 2 bij Het Koningsbed
Foto 3 bij Het Koningsbed
Foto 4 bij Het Koningsbed
Foto 5 bij Het Koningsbed

Het Koningsbed
Vergaderlocatie in Groenekan - Utrecht

Het Koningsbed
Prinsenlaan 80
3737MJ Groenekan

Telefoon
0346 211 692
Sterren
* * *
Personen
5 - 35
Zalen
2
Kaart
Tonen

Bezoek de website

't Koningsbed in Groenekan beschikt over 2 ruimtes (2-10p en 2 tot 25p) en 9 hotelkamers. Ideaal voor twee- of meerdaagse sessies. De vergaderlocatie bevindt zich op een prachtige plek midden in de natuur, nabij de Utrechtse Heuvelrug en slechts op 6 km afstand van het centrum van Utrecht. Het Koningsbed is partner van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties. Samen gaan we voor de 9+ beleving.

Ideaal voor twee- of meerdaagse sessies

Het Koningsbed is een ideale locatie om exclusief af te huren voor (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten. Met 8 Luxe kamers en 1 Grand Suite kunnen er groepen tot 18 personen overnachten.

De grote multifunctionele ruimte de Huiskamer biedt plaats aan bijeenkomsten tot 25 personen. Voor kleinere groepen die toch graag van de grote ruimte gebruik wensen te maken geldt een aangepast tarief. De Tuinkamer is geschikt voor groepen van 2-10p en beschikt over een ronde tafel.

Van boerderij tot hotel

‘t Koningsbed is gevestigd op een voormalige boerderij. Tot 2006 werden er 60 koeien gemolken door de eigenaren Evert en Erica. Omdat de melkkoeien te weinig perspectief gaven voor de toekomst werd er door hen gezocht naar een andere invulling van het bedrijf. Uitgangspunt bij deze zoektocht was dat zij graag andere mensen van deze schitterende omgeving en ideale ligging wilden laten meegenieten. De gepassioneerde eigenaren doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.

Ontspanning door inspanning

De locatie en de omgeving lenen zich uitstekend om een teamactiviteit te doen. Wat te denken van een workshop schapendrijven of een mountainbike tour onder begeleiding door de bossen van de Lage Vuursche.oor de 9+ beleving.

Bezoek de website